Vanzare apartamente in Bucuresti prin Regatta noi oferte speciale

22 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Regatta si-a obisnuit clientii cu servicii de o calitate deosebita. Cei care sunt interesati de departamantul vanzarilor de apartamente, au la dispozitie o serie de propuneri ce vizeaza unele dintre cele mai frumoase zone ale capitalei.

In cazul clientilor care doresc sa vanda un apartament in Bucuresti, experienta specialistilor imobiliari ai acestei companii de top isi va spune cuvantul. Expertii agentiei vor evalua cu profesionalism si seriozitate oferta dumneavoastra. In urma unei selectii realizate cu minutiozitate, vor fi destinate vanzarii doar acele locuinte care indeplinesc o serie de criterii importante: locatie ultracentrala, centrala sau rezidentiala, diverse facilitati, cai usoare de acces catre imobilul respectiv, amenajari ultramoderne.

In cadrul ofertei agentiei vom gasi, in principal, proprietati destinate sectorului de lux al tranzactiilor imobiliare. Consultantii companiei vor trece prin toate aceste aspecte, inainte de a incadra si evalua corect apartamentul pe care doriti sa-l vindeti.

Categoriile de proprietati promovate de expertii in tranzactii imobiliare se adreseaza, in principal, cumparatorilor care doresc sa-si schimbe stilul de viata. Daca vor opta pentru apartamentele cu locatie ultracentrala, viitorii proprietari se vor bucura de un confort deosebit si, totodata, de o ambianta de exceptie. Zone precum Baneasa, Herastrau, Dorobanti, Nordului sau Aviatorilor au fost inregistrate online pentru a fi aduse in atentia clientilor interesati de sectorul vanzarilor de lux.

In cele ce urmeaza, va puteti face o idee in ceea ce priveste tipul de apartamente bucurestene pe care agentii companiei le promoveaza cu profesionalism. Astfel, potentialii cumparatori vor intra in posesia unor locuinte superbe, care ofera cele mai moderne facilitati si sunt situate in proximitatea unor spa-uri de lux si a unor terase elegante.

Oferta de vanzare apartamente in Bucuresti prin Regatta - propuneri de exceptie

In capitala, exista numeroase solutii pentru cei care isi doresc un apartament in imobile amenajate modern, cu finisaje de o calitate unica. Este deja cunoscut faptul ca oferta de vanzare apartamente in Bucuresti prin Regatta include imobile aflate in cele mai elegante zone ale capitalei. Prin urmare, nici cartierele de nord ale orasului nu vor lipsi din aceasta selectie speciala, intocmita cu profesionalism de consultantii imobiliari ai agentiei.

Pentru 600000 euro, clientii companiei vor putea achizitiona un superb apartament din Baneasa, care va oferi noilor proprietari un confort extraordinar.

Aceasta locuinta de exceptie este prevazuta cu amenajari interioare iesite din comun, iar farmecul suprafetelor finisate cu parchet masiv exotic ii va cuceri chiar si pe cei mai exigenti cumparatori. Viitorii proprietari ai acestui apartament scos la vanzare vor beneficia de aer conditionat, o bucatarie mobilata si echipata, acces la piscina exterioara si sala de fitness.

Daca locuinta pe care doriti sa o promovati prin intermediul companiei imobiliare indeplineste anumite criterii (privind locatia, calitatea finisajelor si diverse facilitati), respectiva proprietate va fi inclusa in oferta agentiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram