Spatii comerciale de vanzare in Bucuresti pe site ul Regatta Imobiliare

24 septembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Care sunt aspectele care ne intereseaza atunci cand de dorim sa investim intr-un spatiu cu destinatie comerciala? In primul rand, ne dorim un vad bun si o zona centrala, cu deschidere stradala generoasa. In aceste conditii, activitatea firmei noastre va avea rezultatul pe care ni-l dorim.

Spatiile pentru prezentare si vanzare din zona rezidentiala- de lux pot fi situate pe Calea Dorobantilor, Piata Domenii sau Nicolae Caramfil. Pentru a vizualiza oferta actualizata puteti accesa pagina web companiei. Regatta aduce in atentia dumneavoastra numeroase oferte de spatii comerciale de vanzare in Bucuresti si tot ce va ramane este sa gasiti spatiul ideal pentru afacerea dumneavoastra. Pozitii avantajoase, conditii deosebite, cele mai ravnite locatii in cele mai apreciate zone din Bucuresti.

Succesul in afaceri tine si de spatiile comerciale

Pentru ca afacerea dumneavoastra sa creasca si sa inregistreze profiturile pe care le vizati, cu siguranta aveti nevoie de un spatiu comercial foarte bun, confortabil, dotat cu toata facilitatile necesare, accesibil pentru angajatii si clientii dumneavoastra. Daca sunteti interesat de astfel de proprietati destinate vanzarii in capitala, vizitati site-ul companiei Regatta si veti avea acces la numeroase oferte.

Cateva din cele mai populare facilitati pe care le cauta cei care intentioneaza sa cumpere o proprietate cu destinatie comerciala in cele mai bune zone ale orasului sunt: supraveghere video, climatizare, detectie si semnalizare incendiu, locuri de parcare sau chiar parcare proprie. De asemenea, unele proprietati din Bucuresti pot fi complet amenajate, renovate, cu instalatii refacute.

Cand discutam despre locatiile comerciale din capitala ne putem referi la spatii de vanzare cu vizibilitate excelenta, trafic pietonal si auto intens, birouri de vanzare, locatii pentru showroom-uri. In functie de specificul afacerii pe care doriti sa o initiati, va puteti orienta astfel incat sa gasiti o locatie potrivita, intr-o zona accesibila.

Regatta Imobiliare se afla in topul celor mai bune site-uri imobiliare pentru tranzactii imobiliare importante, proprietati situate ultracentral si central, cu vizibilitate excelenta, cu potential imens, trafic pietonal si auto. Daca doriti sa deschideti o cafenea, un restaurant sau un magazin cu siguranta principala dumneavoastra preocupare va fi sa va uitati peste locatiile comerciale suficient de mari, amplasate strategic in zone cu vad si dotate cu toate facilitatile de care aveti nevoie

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram