Sfaturi pentru organizarea curtii interioare

6 mai 2016
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Tocmai v-ati achizitionat o vila in sector 3 sau ati pus ochii pe un duplex de vanzare in sector 3 de la ozunresidence? Cu siguranta ai tot citit articole despre cum sa iti mobilezi casa, cum sa fii cat mai organizat cu spatiile mici sau ce iti trebuie pentru a cumpara o locuinta. Tocmai din aceasta cauza, dar si pentru ca vara aproape a venit, noi va vom prezenta mai multe detalii despre cum sa va organizati gradina, astfel incat sa va puteti bucura de ea cat mai mult pe perioada sezonului cald.

Duplex de vanzare in sector 3

Cand zilele incep sa devina mai calduroase, inseamna ca sosit vremea sa mutati petrecerea afara! Distractia in interiorul casei este frumoasa in timpul sarbatorilor sau cand vremea este mai rece, insa nimic nu se compara cu momentele petrecute in aer liber, intr-o gradina frumos amenajata.

Curtile interioare vin in tot felul de forme si marimi, iar cu ajutorul unui designer sau cateva cautari pe internet, aveti toate sansele sa va transformati gradina intr-o adevarata locatie pentru evenimente.

Cel mai important este sa pastrati totul cat mai simplu, astfel incat sa va bucurati mai mult de verdeata din jur, decat de elementele de mobilier. Alegeti mobila de gradina din materiale naturale sau care sa se potriveasca cu ceea ce aveti in jur. De asemenea, va sfatuim sa nu exagerati nici cu obiectele de decor. Multe persoane, din pacate, au tendinta sa afiseze tot felul de statuete prin curte.

Locurile de stat jos trebuie sa fie si ele cat mai confortabile. In cazul in care spatiul va permite, puteti alege sezlonguri, iar intr-o gradina mai mica puteti aseza fotolii puf sau otomani.

Nu uitati sa organizati si un loc cu umbra, pentru zilele foarte insorite sau care sa va acopere de ploile scurte si racoroase de vara. Acesta va fi foarte apreciat mai ales daca organizati evenimente in mijlocul zilei sau daca doriti sa luati masa in gradina si nu vreti sa va deranjeze soarele torid de vara.

Un alt element important de decor este lumina. Alegeti sisteme de iluminat care sa nu fie foarte puternice, astfel incat sa puteti crea o atmosfera de poveste atunci cand se lasa seara. Cu putine cautari, veti gasi tot felul de corpuri de iluminat foarte frumoase.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram