Regatta: Criterii la alegerea unei vile in Bucuresti

30 iulie 2015
Autor:
AUTHORITY

Tranzactiile imobiliare ce vizeaza sectorul de lux sunt una dintre principalele arii de activitate ale companiei pe care urmeaza sa v-o prezentam. Zonele de maxim interes ale Bucurestiului se afla in permanenta in atentia expertilor agentiei, iar oferta sa cuprinde vile luxoase, cu amenajari de ultima generatie.

In alegerea vilelor bucurestene, familiile reprezinta cei mai importanti clienti, acestea dorindu-si suprafete mai ample si facilitati ce pot face viata mai usoara si mai frumoasa. Iata cele mai importante criterii in alegerea unei vile propuse spre vanzare in Bucuresti, pe care specialistii agentiei imobiliare Regatta le-au observat in timp. La fel ca in cazul oricarei tranzactii imobiliare, locatia este cea mai importanta. In cazul persoanelor singure, apropierea fata de locul de munca este cea mai importanta, in cazul familiilor cu copii, mai importanta fiind apropierea de scoli si gradinite.

Spre deosebire de persoanele fizice, singure, sau cu familii, firmele aleg in general vilele din zone cu trafic intens pietonal, asigurandu-si astfel un vad mai bun, sau cu acces facil, functie de tipul de activitate. Specialistii Regatta spun insa ca sunt firme care cauta sa cumpere, sau sa inchirieze o vila intr-o zona retrasa, daca activitatea lor comerciala implica o zona linistita.
Totusi, consultantii imobiliari ne spun ca apropierea de mijloacele de transport reprezinta un deziderat pentru orice firma, mai ales in conditiile in care atat clientii, cat si angajatii trebuie sa ajunga cat mai usor la sediul firmei.

Spatiile convertibile atrag, asadar, o paleta mai variata de cumparatori, clienti individuali, familii sau persoane juridice.
Preturile variaza in functie de amplasare in Bucuresti, pozitionarea in oras sau localitatile satelit, suprafata, valoare arhitecturala sau dotari, piata oferind la vanzare atat case extrem de convenabile la proprietati premium, dupa cum precizeaza specialistii companiei Imobiliare.

Tranzactiile de vanzare pot fi incheiate pentru case sau apartamentele incadrate in vile. Aceasta delimitare a viitoarei locuinte este influentata de necesitatile de suprafata ale cumparatorilor ce pot fi persoane singure sau familii. Astfel dincolo de dimensiunile locuintei si functionalitate, facilitatile determina cererea spre vanzarea de case noi, inclusiv integrate in complexuri rezidentiale, ce conving prin preturi avantajoase si beneficii legate de paza, securitate si discretie. Ansamblurile rezidentiale de case atrag inclusiv prin facilitati precum piscinele, gradini, locuri de joaca, cluburi de fitness, dotari SPA sau chiar minipiste de alergat ce deservesc intregului concept.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram