Prinde ofertele la noile case de vanzare din Ilfov de la Cubic Residence

28 aprilie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Daca va numarati printre persoanele care isi doresc sa evadeze din aglomeratia orasului si sa traiasca intr-o zona mai curata si, implicit, mai benefica pentru sanatatea umana, dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence reprezinta cea mai buna solutie. Acesta a aparut in Romania, cu scopul de a reinventa locuintele, de a le construi intr-o maniera moderna, sigura si cu cele mai bune finisaje, atat interioare, cat si exterioare. Dorindu-si sa le ofere clientilor sai confort, liniste si siguranta, acest dezvoltator a infiintat Complexul Rezidential Cubic 6, care se afla in Prelungirea Ghencea, din judetul Ilfov, in cadrul caruia gasiti casele ideale, cu patru camere, ce asteapta sa fie transformate in adevarate camine.

Care sunt caracteristicile noilor case de vanzare din Ilfov?

Cubic Residence si-a dorit sa puna accentul pe notiunea de comunitate, in care oamenii pot interactiona si se pot dezvolta armonios. In plus, fiind foarte apreciat pe piata romaneasca, dezvoltatorul are cele mai bune oferte pentru casele din Ilfov aflate la vanzare, care, garantat, va vor impresiona, datorita finisajelor de inalta calitate:

• In ceea ce priveste finisajele interioare ale caselor, locatarii vor beneficia de sape aplicate mecanizat, parchet laminat in camere si in living, pardoseli de ceramica in bucatarie, baie si holuri, tavanele sunt placate cu gips carton, peretii sunt tencuiti mecanizat si acoperiti cu vopsea lavabila, usile de acces sunt prevazute cu vizor si inchidere multipunct, iar la interior sunt usi celulare.

• Un alt aspect important sunt instalatiile electrice si curentii slabi: circuite electrice impotriva electrocutarii, prize TV/ Date amplasate atat in camere, cat si in living, sistem de detectare si alarmare gaze in bucatarie, interfon, sursa de iluminat pe terase, sursa de alimentare cu energie electric ape terase.

• Ca si dotari, locatarii vor beneficia de lavoar din ceramica portelanata, baterii monocomanda, vas de toaleta din ceramica, cada din fibra de sticla, radiator port-prosop din otel in bai, grila de ventilatie in bucatarie.

• In ceea ce priveste finisajele exterioare, cei care vor decide sa achizitioneze o casa din Complexul Rezidential Cubic 6 vor beneficia de un gard perimetral din zidarie, care le va asigura intimitatea necesara, drumurile sunt asfaltate, exista locuri de parcare inierbate pentru locatari si pentru vizitatori, iluminat stradal, parc de recreere si locuri de joaca pentru copii, piscina si spatiu de agrement, retele de alimentare cu apa, canalizare si ape pluviale, executate in concordanta cu normele si standardele in vigoare, retea de electricitate Enel cu post de transformare, retea de alimentare cu gaz GDF Suez, fibra optica pentru televiziune, date si voce de la Rcs & Rds, statie de pompe pentru apa potabila si uzata, locuri amenajate special pentru gestionarea deseurilor.

Pe langa aceste lucruri esentiale, mai exista numeroase alte avantaje de a locui in casele din Complexul Rezidential Cubic 6, pe care le puteti vedea pe pagina celor de la Cubic Residence.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram