Piaţa spaţiilor de lucru flexibile se extinde în zona de Nord a capitalei

5 martie 2017

Piaţă spaţiilor de lucru flexibile se extinde în zona de Nord a capitalei.

Bucureşti – 06 Martie 2017- Segmentul spaţiilor de birouri a căpătat o nouă ascensiune începând cu 2015, iar în 2016 atinge un prag extrem de înalt şi anume, livrează 400.000 mp de birou, o creştere de 50% versus 2015. Piaţă spaţiilor de birouri continuă să reprezinte un business profitabil ce continuă să se extindă cu clădiri de birouri clasa A, în special în zona de Nord a capitalei dar şi în zona de vest prin noile proiecte în desfăşurare.

Semnalele sesizate de Regus, cel mai mare furnizor de spaţii flexibile de lucru, sunt pozitive şi sunt susţinute şi de cererile din piaţă din ce în ce mai multe atât pentru spaţii convenţionale mari, cât şi pentru spaţii mici, uşor de adaptat nevoilor mici, companiilor la început de drum.

Astfel, Regus, îşi continuă expansiunea pe piaţă din România cu încă un centru de afaceri, ajungând astfel la un număr de 7 centre de business, toate fiind localizate în Bucureşti.
Deschiderea noii locaţii va avea loc în Aprilie 2017 şi se doreşte a fi un spaţiu puţin mai diferit, mult mai flexibil astfel că zona parterului este dedicată exclusiv pentru co working, iar etajul 1 va fi format din bioruri mai mari şi zone largi de destindere, toate acestea într-o suprafaţă de 1545 mp. Stilul abordat este unul modern, tineresc cu zone de relaxare, săli de şedinţe şi zona de luat masă.

Nouă locaţie primeşte semnale pozitive deja, fiind în curs de contractare atât de către clienţii existenţi, ce doresc fie o extindere, fie deschiderea unui nou punct de lucru, cât şi cu alţi clienţi noi ce urmăresc să între pe piaţă românească.

Ramona Iacob, Country Manager Regus România, comentează: "Există cerere pe toate segmentele de piaţă, iar noi încercăm prin această expansiune şi deschiderea celei de-a şaptea locaţii în Bucureşti să venim în întâmpinarea tuturor nevoilor. Combinăm astfel într-un centru de business atât o zona de co-working, ce îţi oferă un mod extrem de flexibil de a lucra dar mai ales un mod eficient ca şi cost lunar, cât şi o zona de birouri private ce pot fi închiriate pe termen mai lung şi accesate 24 din 24. Noutăţile sunt: "all inclusive price", beneficiile unui networking la nivel global prin produse ce te ajută să accesezi reţeaua noastră în 126 ţări, 1000 oraşe, 2.850 de centre; flexibilitatea termenului contractual, posibilitatea de a face parte din Comunitate Regus deja creată, etc. Ne adresăm în continuare companiilor mici, mijlocii şi corporaţiilor. Pentru fiecare în parte există facilităţi ce pot fi accesate; există produse care să îi ajute ."

Despre Regus

Regus este cel mai mare furnizor de soluții pentru spații flexibile de lucru din întreaga lume, cu o rețea de 2.850 de centre din peste 1.000 orașe și 114 țări, deservind 2,3 milioane de membri.

Prin gama noastră de formate de birou, precum și prin creșterea numărului de afaceri mobile, birouri virtuale și servicii de recuperare a biroului, ajutăm oamenii și afacerile să lucreze unde vor, când vor, cum vor și într-o gamă largă de tarife posibile.

Clienții noștri includ unii dintre cei mai de succes antreprenori, start-up-uri și corporații de miliarde de dolari.

Pentru orice informații media, vă rugăm contactați:
Nathalie Renson
Group Head of Communications

Tel: +33 (0) 17842 3520
Email: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram