Oferte unice Categoria de apartamente de vanzare de la Regatta Imobiliare

16 martie 2017
Autor:
AUTHORITY

Site-ul companiei Regatta Imobiliare este locul unde puteti gasi informatii cu privire la unele dintre cele mai interesante oferte de apartamente de vanzare din Bucuresti. Categoria vilelor de lux include, de asemenea, o serie de propuneri de exceptie referitoare la case elegate situate in cartierele selecte ale capitalei.

Piata de apartamente din Bucuresti ne propune o mare diversitate de oferte, motiv pentru care vom avea nevoie de indrumarea unor consultanti cu experienta in domeniul atat de vast al tranzactiilor imobiliare.

Pentru inceput, este foarte important sa va faceti o imagine de ansamblu asupra ofertei de case si apartamente din capitala. Daca veti vizita site-ul Regatta, veti descoperi propuneri deosebit de interesante, care vizeaza constructii moderne si amenajate cu materiale is tehnologii de ultima generatie.

Merita sa tineti cont de selectia ampla intocmita de expertii acestei agentii imobiliare de top - specialistii companiei va vor ajuta sa alegeti locuinta care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Apartamentele de vanzare de la Regatta se incadreaza in categoria proprietatilor "de lux" din Bucuresti, iar facilitatile pe care le ofera viitorilor proprietari sunt pur si simplu extraordinare.

Categoria de apartamente de vanzare de la Regatta - eleganta si stil in zone selecte

Se poate spune despre categoria de apartamente de vanzare de la Regatta ca este dedicata cumparatorilor care isi doresc locuinte elegante si un stil de viata deosebit.

In primul rand, locatiile de exceptie (cum ar fi Baneasa, Pipera, Primaverii, Floreasca sau Herastrau) ale acestor apartamente ofera o serie de avantaje speciale. Zonele respective vor fi usor accesibile din toate cartierele capitalei, iar noii proprietari vor avea acces la terase, supermarketuri, saloane de spa sau scoli de exceptie.

In al doilea rand, clientii agentiei au la dispozitie un mare numar de variante: peste 60 de apartamente sunt disponibile pentru imprejurimile parcului Herastrau, iar 20 de locuinte din Primaverii au fost incluse in categoria corespunzatoare a paginii web.

Alaturi de Regatta Imobiliare, veti descoperi un nou stil de viata

Categoria apartamentelor de vanzare propuse de Regatta Imobiliare din Bucuresti include locuinte elegante din zone unice ale capitalei. Un superb penthouse din zona Nordului a fost inclus in oferta agentiei, fiind disponibil pentru suma de 3000000 euro.

A avea un nou stil de viata inseamna, printre altele, a beneficia de spatii mari si amenajate superb - in cazul acestui penthouse rafinat, veti dispune de terasa, sauna, dressing, crama si jacuzzi.

Clientii acestei companii imobiliare moderne vor beneficia de propuneri unice, care vizeaza proprietati de o eleganta iesita din comun. Imprejurimile imobilelor si apartamentelor propuse spre vanzare sunt absolut superbe - un apartament aflat in apropierea lacului Herastrau, de exemplu, va oferi proprietarilor sai o vedere superba.

Piata de apartamente din Bucuresti ne pune la dispozitie o mare diversitate de propuneri atractive, insa Regatta Imobiliare ne va surpinde si de aceasta data prin oferta sa exceptionala.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram