Oferte inchirieri spatii comerciale in Bucuresti la Regatta

3 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Agentia Regatta va ofera acum ocazia inchirierii spatiilor comerciale din Bucuresti, in zone de interes pentru companiile si investitorii interesati de acest gen de tranzactii imobiliare. Peste 100 de spatii cu destinatie comerciala au fost inregistrate in selectia intocmita cu profesionalism de catre specialistii agentiei, care isi vor folosi experienta pentru a va pune la dispozitie locatii de exceptie si toate tipurile de facilitati.

In oferta afisata online pe pagina web a acestei companii de succes, veti putea estima avantajele spatiilor cu utilizari de tip comercial prezentate online. Astfel, pentru inchirierea unor proprietati din zona Stefan cel Mare va trebui sa achitati 4700 euro pe luna, iar pretul poate urca la suma de 10000 euro pentru un spatiu comercial de pe Calea Victoriei. Acest pret este justificat de locatia de exceptie, intr-o zona a capitalei care are capacitatea de a asigura un vad deosebit de bun pentru activitatea pe care v-ati propus-o. Merita, deci, sa investiti in proprietati care va vor ajuta sa va dezvoltati cu succes propria afacere.

Oferte de inchirieri spatii comerciale in Bucuresti prin intermediul Regatta

Avand in vedere faptul ca exista o mare varietate de spatii cu destinatie comerciala in capitala, numeroase propuneri vor fi adresate companiilor care doresc sa inchirieze aceste bunuri imobiliare, in vederea dezvoltarii unor activitati profitabile. Gama larga de oferte de inchirieri spatii comerciale in Bucuresti include, de asemenea, o proprietate de acest tip situata in zona Nicolae Balcescu, spatiul fiind dispus pe parter si etaj, avand o deschidere de 25 m. Suprafata totala a acestui spatiu, ideal pentru utilizari comerciale, este de 155,56 mp, iar Regatta va propune multe alte variante pentru inchirieri disponibile in zon de interes maxim din capitala.

In  ceea ce priveste spatiile de acest tip, consultantii firmei Regatta si-au indreptat interesul catre sectorul inchirierilor destinate sectorului mediu si celui de lux, aceste oferte fiind deosebit de interesante pentru companiile mari si investitorii de succes. Spatiile cele mai cautate din capitala se afla in Dorobanti, Magheru sau Mosilor. Totodata, cele mai importante zone stradale ale orasului sunt tinta investitorilor care doresc sa inchirieze acest gen de proprietati disponibile in Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram