Oferte imobiliare de top din Cluj Napoca la Beep Estate

7 iunie 2017

In inima Transilvaniei, un oras a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare incredibila. Cresterea economica de care acesta continua sa se bucure a facut ca tot mai multa lume sa fie in cautarea unei locuinte aici - sau sa isi deschida o afacere. Asadar, acest Silicon Valley al tarii noastre - Cluj-Napoca - a trecut printr-o accelerata dezvoltare a pietei imobiliare. Astfel, nu este de mirare ca primavara acestui an arata (conform statisticilor disponibile in mediul online) cresteri nemaiintalnite: pretul locuintelor a atins 1300 de euro per metru patrat.

Iar pentru ca in Cluj-Napoca se construieste cel mai mult (comparativ cu alte orase din Ardeal si chiar din Romania), devine extrem de important ca ofertele imobiliare sa ajunga cat mai usor in aceasta piata mereu dinamica. Pentru a avea acces facil si rapid la cele mai noi si avantajoase anunturi imobiliare, a fost creat siteul Beep Estate.

Agentia imobiliara Beep Estate Cluj-Napoca prezinta sute de anunturi, actualizate constant. Fiecare oferta este insotita de fotografii clare, de calitate, de detalii legate de amplasare, suprafata, compartimentare, utilare, numar de camere sau incaperi ori balcoane, locuri de parcare, stadiul finisarii, incalzire, tipul acoperisului, canalizare, variate caracteristici. Anunturile pot sa fie usor salvate, tiparite sau transmise altora, direct din pagina. De asemenea, pentru a economisi timp pretios, vizitatorii siteului pot contacta consultantul imobiliar responsabil cu respectivul spatiu/teren direct din pagina.

Pe site, utilizatorii pot sa ajunga cu usurinta la categoriile dorite - terenuri, case, apartamente, spatii comerciale sau pot filtra anunturile in functie de nevoie - inchiriere sau cumparare. De asemenea, rezultate mult mai precise pot sa fie afisate folosind functiile de filtrare de pe prima pagina a siteului - procesul incepe cu optiunea tipului de imobil, apoi continua cu setarea unui pret minim si maxim, alegerea cartierului preferat, selectare suprafetei minime si maxime, completarea numarului de camere (unde aplicabil). Mai mult decat atat, pot fi adaugate si o serie de alte caracteristici - bucatarie inchisa, centrala proprie, curent trifazic, garaj, geamuri termopan, izolat, terasa.

Gasirea unui camin mai calduros sau dezvoltarea unei afaceri de succes incepe cu agentia imobiliara Beep Estate Cluj-Napoca!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram