Ocazie speciala: oferte vanzare apartamente la Regatta

31 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Pe fondul unei cresteri constante a cererii de apartamente de vanzare, specialistii agentiei Regatta va propun o serie de tranzactii imobiliare de exceptie, cu privire la oferte pentru case situate in cele mai elegante cartiere ale capitalei. Daca doriti un apartament confortabil si spatios, situat intr-una din cele mai cautate zone din Bucuresti, agentia a pregatit pentru clientii sai proprietati avand locatii deosebite si finisaje ultramoderne.

Zonele linistite sunt din ce in ce mai des cautate de familii care isi doresc un camin primitor si confortabil, iar apartamentele destinate vanzarii reprezinta solutii extrem de interesante. Specialistii companiei au selectat o serie de locuinte luxoase, care va vor oferi toate facilitatile de care aveti nevoie. Astfel, copiii dumneavoastra vor putea beneficia de parcuri, gradinite, scoli si vor putea merge la cursuri after-school in oricare din zonele rezidentiale sau ultracentrale propuse pe site-ul companiei.

Compania imobiliara a ales sa va prezinte in jur de 400 de propuneri care va vor atrage, cu siguranta, prin diversitatea si confortul oferit de aceste apartamente deosebit de elegante.

Oferte de vanzare apartamente la Regatta pentru zone selecte din capitala

Interioarele de o eleganta deosebita si amenajarile cu materiale de ultima generatie sunt caracteristicile proprietatilor promovate online. In cazul apartamentelor luxoase la care ne referim, putem deja sa ne referim la un nou stil de viata. Zonele linistite si selecte ale imobilelor in discutie va vor oferi ambianta perfecta pe care v-o doriti. Categoria de oferte de vanzare apartamente la Regatta include casa confortabila la care visati de multa vreme, ideala pentru familia dumneavoastra. Ganditi-va cum ar fi daca, impreuna cu familia dumneavoastra, v-ati petrece serile, diminetile si weekend-urile in ambianta placuta a unei locuinte de 152 mp din zona Herastrau-Nordului, avand 3 camere si dispunand de amenajari de calitate si finisaje moderne cu parchet, gresie, faianta si geamuri termopan.

Acest superb apartament decomandat de vanzare are 3 camere, 2 bai si suprafata utila de 132 mp, facand parte dintr-un imobil construit in anul 2007. Pretul de 235000 euro este pe deplin justificat de locatia si amenajarile acestei case de vis.

Daca doriti o locuinta de vis, usor accesibila cu diverse mijloace de transport, consultantii agentiei au pregatit pentru dumneavoastra o multitudine de oferte pentru Pipera, Baneasa, Herastrau, Nordului, Floreasca, Dorobanti sau Primaverii. 7 propuneri au fost inregistrate pentru zona Pietei Aviatorilor, iar Piata Charles de Gaulle figureaza cu un apartament inregistrat la aceasta sectiune.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram