Novum Invest si a lansat noul site Viziteaza acum site ul si alege cea mai buna oferta de apartamente

22 aprilie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

22.04.2015
Novum Invest, cel mai de succes dezvoltator imobiliar si-a lansat de curand cea mai noua platforma online, pe domeniul cu acelasi nume.
Site-ul Novum Invest a fost conceput sa ofere cele mai variate servicii si oferte, la cele mai inalte standarde de calitate.

Novum Invest dispune de cele mai variate oferte de imobiliare

Prin intermediul dezvoltatorului imobiliar Novum Invest se pune la dispozitia clientilor maximul de informatie utila si actualizata periodic.Totodata, pe site-ul Novum Invest este oferita clientilor o baza de date care contine ofertele de vanzare sau inchiriere ale apartamentelor, spatiilor comerciale de tip open space si alte spatii comerciale, toate la preturi avantajoase.
Site-ul dezvoltatorului imobiliar Novum Invest este realizat intr-un mod profesional, usor de navigat, pe categorii clare, fiecare domeniu fiind impartit in zone de interes, tocmai pentru usurinta utilizarii site-ului.
Pe site-ul Novum Invest veti gasi oferte de apartamente finalizate in. ansamblul rezidential Prelungirea Ghencea din 4 blocuri P+3 si P+4 cu peste 100 de apartamente.
De asemenea, gasiti alte oferte variate si in ansamblul rezidential Nerva Traian, 13 septembrie, si Splaiul Independentei.
Novum Invest, cel mai de succes dezvoltator imobiliar din Bucuresti si-a lansat de curand cea mai noua platforma online, pe domeniul cu acelasi nume Novuminvest.
Site-ul Novum Invest a fost conceput sa ofere cele mai variate servicii si oferte, la cele mai inalte standarde de calitate.

Despre Novum Invest

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar cu o experienta bogata in domeniu, care ofera servicii imobiliare de calitate. Se remarca in piata imobiliara din Bucuresti printr-o puternica ascensiune, si cu mai bine de 300 de apartamente vandute, in urma celor 8 proiecte finalizate pana acum.
Ansamblurile rezidentiale se afla printrei cele mai moderne proiecte din Bucuresti. Apartamentele beneficiaza de cele mai accesibile preturi de pe piata si nu percepe comision.
Pentru detalii despre apartamentele puse la dispozitie, puteti suna la nr. de tel.: 0720.533430 sau la adresa de email:[email protected]. Alte detalii puteti sa le aflati prin accesarea site-ului Novuminvest
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram