Lansare proiect AXA Rezidential – parteneriat exclusiv intre agentia Vanzari Dezvoltator si AXA Invest

7 februarie 2017

Agentia imobiliara Vanzari Dezvoltator anunta inceperea parteneriatului cu AXA Invest si reprezentarea in exclusivitate pentru lansarea in piata imobiliara si vanzarea apartamentelor din proiectul AXA Rezidential.
Proiectul AXA Rezidential este un concept nou pe piata imobiliara, ce reuneste toate noile tendinte in materia constructiilor civile. Prin acest proiect residential, dezvoltatorul se adreseaza celor care doresc sa imbine tot confortul, spatiul si facilitatile propriei locuinte, cu amplasamentul ultra-central si beneficiile oferite de zona Victoriei, in care este amplasat. Imobilul se compune din doua subsoluri (amenajate ca parcaj), demisol, parter si sase etaje (cu etajele 5 si 6 retrase), si ofera spre vanzare 29 de apartamente noi tip garsoniera, 2, 3 si 4 camere. AXA Rezidential se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari – suprafete mai mult decat generoase, bucatarii inchise la toate apartamentele, gama de finisaje calitative din care clientii pot alege, etc. Ca si gama de preturi, acestea incep de la 47.500 Euro + TVA pentru studio-uri, 94.500 Euro + TVA apartamente de 2 camere, 147.500 Euro + TVA pentru 3 camere, si urca pana la 322.800 Euro + TVA la apartamentele de 4 camere, cu o terasa generoasa de 155 mp.
Ca si amplasament, AXA Rezidential beneficiaza de o pozitie privilegiata – in centrul capitalei, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii, astfel, cei care cauta apartamente noi in zona Turda – Banu Manta – Ion Mihalache, la cateva minute de Piata Victoriei, pot beneficia de toate facilitatile zonei: atat parcuri (Parcul Regina Maria la 2 minute, Parcul Kiseleff), scoli, gradinite, magazine, transport in comun (metrou Basarab, Victoriei, tramvai 41, autobuze si troleibuze).
Un alt avantaj major al proiectului este experienta constructorului – AXA Invest, experienta care se reflecta atat in calitatea constructiei, cat si in aspectele privind cresterea sigurantei – spre exemplu, au fost prevazute instalatii automate de semnalizare si stingere a incendiilor in zonele cu pericol crescut (parcare subterana), s-a prevazut grup generator, iluminat de siguranta, instalatii de desfumare, adapost A.L.A. In portofoliul AXA Invest se regasesc lucrari de constructii si amenajari precum Mega Image, Metro, Smart-Varta, Realitatea TV, Rectorat Universitatea Titu Maiorescu, noul sediu ISU, etc.

Despre agentia Vanzari Dezvoltator
Prezenta pe piata imobiliara inca din 2013, agentia Vanzari Dezvoltator este axata pe vanzarea de imobile noi, in zonele centrale si ultra-centrale a capitalei. Serviciile de consultanta imobiliara oferite vin in intampinarea atat a dezvoltatorilor, solutiile oferite incepand cu achizitia terenului, pana la implicarea in strategia de preturi, promovare si vanzare a apartamentelor, cat si in intampinarea clientilor, prin suportul oferit pana la incheierea tranzactiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram