In zona Iancului gasiti apartamente noi la cheie de vanzare Optati pentru complexul Avrig Rezidential

6 aprilie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Complexul Avrig rezidential este o constructie noua de apartamente noi din zona Iancului care pot fi achizitionate la cheie de catre doritori. Pretul apartamentelor cu 2 camere in Iancului sau cele cu 3 camere variaza, astfel ca veti putea achizitona in functie de bugetul de care veti dispune in ceea ce priveste achizitionarea propriului imobil!

Apartamente in Iancului la cheie

Fiind constructii care se bucura de o reala modernitate, apartamentele din Iancului sunt imobilele perfecte care dispune de multiple avataje, atat in ceea ce priveste locatia, cat si in ceea ce priveste avantajele pe care le ofera proprietarilor sai. Ca si zona de regasire, acest complex de apartamente noi din Iancului detine trei locatii diferite, fiecare dintre proiecte regasindu-se in stadiu final. In acest sens, locatiile pentru apartamentele din zona iancului sunt strada Avrig nr. 14, strada Avrig nr.25A si strada Lunguletu nr.7!

Suprafetele apartementelor din Iancului difera in functie de numarul de camere, astfel ca in complexul Avrig Rezidential veti putea opta pentru locuinta perfecta! Apartamentele cu 3 camere din Iancului dispun de doua modele Tip A si Tip B, diferenta constand in suprafata de 81 si 84 de mp, cat si in ceea ce priveste pretul 76.900 euro si 79.900. In plus, locatia acestui complex rezidential va facilita activitatile zilnice, fiind o zona centrala care are acces rapid la toate zonele importante din Bucuresti!
Complexul Avrig Rezidential va ofera cele mai bune oferte pentru apartamente in Iancului, imobile luxoase, construite special pentru tot confortul dumneavoastra!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram