Executari silite in Bucuresti: Regatta ne spune cum sa cumparam spatii comerciale executate silit

28 mai 2015
Autor:
AUTHORITY

In ofertele de executari silite, alaturi de apartamente si case / vile, gasim in Bucuresti si spatii comerciale executate silit in Bucuresti Regatta spunand ca a tranzactionat in 2014 si 2015 astfel de spatii la un pret foarte bun!

Fiind prima agentie imobiliara care a infiintat un departament de executari silite in Bucuresti Regatta este in masura sa dea consultanta de specialitate atat amatorilor de "chilipiluri", cat si investitorilor, pentru alegerea unui spatiu comercial in Bucuresti aflat in executare silita. Iata cateva ponturi de la specialistii Regatta:

Directorul departamentului de executari silite al agentiei imobiliare Regatta, Adrian Lisaniuc, spune ca spatiile comerciale executate silit se pot achizitiona la un pret cu 30% mai mic fata de nivelul pietei imobiliare din Bucuresti, ca pozitionare, spatiile regasindu-se in cele mai bune zone comerciale din capitala.

Un impediment pentru cumpararea unui spatiu comercial executat silit este faptul ca acestea nu pot fi vizionate inainte de licitatie, insa aceeasta problema este ceva mai mica in ceea ce priveste spatiile comerciale, spre deosebire de alte oferte de executari silite (ex: apartamente, case, sau vile), acestea putand fi vizionate si din strada, impreuna cu un agent Regatta.

De asemenea, responsabilul cu departamentul de executari silite de la Regatta spune ca odata adjudecat imobilul, cumparatorul are un termen maxim de 30 de zile in care sa achite contravaloarea imobilului.

Acestea sunt doar cateva din ponturile pe care trebuie sa le stim cand cumparam executari silite in Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram