Cauti apartament de inchiriat in Bucuresti? Alege oferta Regatta

3 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Pentru anul curent, specialistii in tranzactii imobiliare au constatat o crestere pronuntata a cererii de apartamente de inchiriat din capitala in raport cu 2015. Preferintele cumparatorilor se orienteaza catre zone ultracentrale, centrale si rezidentiale din capitala, un interes deosebit fiind acordat in ultimele luni regiunilor din nordul orasului.

Aproape 200 de proprietati in zone selecte sunt, in acest moment, destinate inchirierii. Pentru cei care se afla in cautarea unui apartament elegant pentru inchiriat in Bucuresti, compania Regatta propune numeroase oferte cu preturi care incep la suma de 300 euro pe luna, putand ajunge pana la 5500 euro, in cazul inchirierii unui penthouse din zona Herastrau.

Preturi in concordanta cu amenajarile oferite de fiecare apartament de inchiriat din capitala

Pentru a dispune de facilitatile oferite de un penthouse destinat inchirierii in zona Herastrau, va trebui sa platiti sume ce pot atinge 5500 de euro pe luna. In mod evident, acest pret este justificat din plin de locatia deosebita a apartamentului in discutie, de facilitatile oferite si de amenajarile ultramoderne. Apartamentul dispune de o vedere spectaculoasa catre parcul Herastrau si beneficiaza de un living spatios, 5 dormitoare, 4 bai, o terasa cu gradina cu suprafata de 500 mp, sistem modern de aer conditionat, bucatarie mobilata si utilata si doua locuri de parcare. Un alt apartament inclus la aceeasi categorie a site-ului agentiei Regatta poate fi inchiriat cu 4000 euro lunar,  beneficiind de 4 dormitoare si 5 bai dispuse pe 3 etaje. Dotarile acestei locuinte, aflata tot in zona Herastrau, includ lift, centrala termica, sauna, garaj, cablu TV prin satelit, alaturi de amenajari interioare de calitate cu parchet, gresie, faianta si geamuri termopan.

180 de oferte pentru acest tip de locuinta au fost inregistrate pe site-ul companiei, dintre care se evidentiaza un apartament situat intr-un imobil din zona Baneasa-Iancu Nicolae, cu suprafata utila de 100 mp, aflat intr-un imobil construit in 2009.

Pentru cei interesati de apartamentele elegante propuse spre inchiriere in zone centrale, ultracentrale si rezidentiale din capitala, specialistii agentiei Regatta au intocmit o oferta variata, care include locuinte moderne cu amenajari de calitate. Zonele aflate in atentia expertilor imobiliari sunt cele din apropierea parcului Herastrau (34 de proprietati), alaturi de cartiere precum Primaverii sau Floreasca. 18 propuneri au fost inregistrate de consultantii companiei pentru Baneasa, iar 15 proprietati din Aviatiei asteapta sa fie inchiriate de clientii agentiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram