Cat costa chiria in Bucuresti De la 200 de euro pentru o garsoniera in Militari si Drumul Taberei pana la

16 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Chiriile apartamentelor din Bucureşti au scăzut cu până la 6% în mai faţă de aprilie, în timp ce preţul de închiriere al garsonierelor a îngheţat în ultima lună. Cele mai afectate au fost chiriile apartamentelor vechi, în timp ce pe segmentul de locuinţe noi s-au înregistrat şi uşoare creşteri, potrivit portalului Analize Imobiliare Să vedem însă cât costă chiria în Bucureşti la garsoniere şi apartamente cu două sau trei camere.

Nivelul chiriilor din Bucureşti, pentru acelaşi tip de locuinţă (garsonieră, apartament cu două, trei sau patru camere) depinde foarte mult de zona de amplasare a acestora, în Sectorul 6 (Militari, Drumul Taberei, Giuleşti, Ghencea, Crangaşi) găsindu-se cele mai mici preţuri, în timp ce în Sectorul 1 (Aviatorilor, Aviaţiei, Băneasa, Bucureştii Noi, Domenii, Dorobanţi, Victoriei, Floreasca, Gara de Nord, Pajura, Pipera, Primăverii, Piaţa Romană) sunt cele mai mari. Cât costă chiria în Bucureşti. Garsoniere Chiria medie pentru o garsonieră din Capitală este de 247 de euro, potrivit statisticilor imobiliare.

Preţul variază însă în funcţie de cartierul în care aceasta este amplasată. De exemplu, în cartierele din Sectorul 1, garsonierele cu chirii medii de 291 de euro, în Sectorul 2 (cartierele Colentina, apartamente noi in Iancului, Moşilor, Obor, Tei, Ştefan cel Mare) – 237 de euro, iar în Sectorul 3 (Balta Albă, Dristor, Dudeşti, Lipscani, Muncii, Titan, Unirii, Vitan, Timpuri Noi) – de 261 de euro. Chiriile pentru garsoniere sunt mai mici în cartierele din Sectoarele 4, 5 şi 6. De exemplu, în Sectorul 4 (Giurgiului, Berceni, olteniţei, Tineretului şi Văcăreşti), chiriile medii pentru garsoniere sunt de 244 de euro, în Sectorul 5 (13 Septembrie, Cotroceni, Ferentari, Rahova) – 233 de euro, iar în Sectorul 6 (Militari, Drumul Taberei, Giuleşti, Ghencea, Crangaşi) – 224 de euro, potrivit statisticilor imobiliare. Totuşi, în cadrul aceluiaşi sector, chiriile variază de la un cartier la altul pentru acelaşi tip de locuinţă. De exemplu, în cartierul Tineretului chiriile sunt mai mari decât în Berceni, amândouă făcând parte din acelaşi sector. Cât costă chiria în Bucureşti. Apartamente cu două camere Chiria medie pentru apartamentele cu două camere din Bucureşti este de 376 de euro, potrivit datelor imobiliare.

Cele mai mari chirii pentru apartamentele cu o cameră sunt cerute de proprietarii din Sectorul 1 – 457 de euro, apoi de cei din Sectorul 3 – 389 de euro şi de cei din sectorul 4 – 383 de euro. Proprietarii de apartamente cu două camere din Sectorul 2 cer o chirie medie lunară de 348 de euro, cei din Sectorul 5 – 344 de euro, iar cei din Sectorul 6 – 290 de euro. Cât costă chiria în Bucureşti. Apartamente cu trei camere Chiria lunară medie pentru apartamentele cu trei camere din Bucureşti este de 592 de lei, potrivit datelor imobiliare. Cele mai mari chirii pentru apartamentele cu trei camere sunt percepute de proprietarii din Sectorul 1, în cartierele Floreasca, Aviatorilor, Aviaţiei, Băneasa – un nivel mediu lunar de 838 de euro. Urmează cele din Sectorul 2 – 545 de euro pe lună, Sectorul 3 – 511 euro pe lună, Sectorul 4 – 494 de euro lunar, apoi cele din Sectorul 5 – 428 de euro lunar.

Cele mai mici chirii cerute pentru apartamentele cu trei camere sunt în cartierele din Sectorul 6, respectiv 363 de euro pe lună.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram