Case de inchiriat in Bucuresti: zona Baneasa si Pipera

6 octombrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Din ce in ce mai multi clienti ai companiei Regatta sunt interesati sa inchirieze o casa in Bucuresti (in zone precum Baneasa, Pipera, Dorobanti etc), in detrimentul variantei constituite de apartamente. Pentru multe persoane, a locui intr-o casa si a avea o curte proprie reprezinta un vis, realizabil acum prin intermediul consultantilor imobiliari ai agentiei din Bucuresti.

Pentru cei care prefera sa inchirieze o casa, specialistii Regatta propun o mare varietate de case de inchiriat in Bucuresti, centrale, ultracentrale si de nord (de exemplu Baneasa sau Pipera).

In Bucuresti, sunt destinate inchirierii locuinte cu finisaje de o calitate deosebita si acces usor catre gradinite, scoli, supermarketuri, restaurante etc.

Pentru case de inchiriat zona Baneasa este foarte cautata

Din cele aproximativ 60 de case destinate inchirierii din zona Baneasa, cu preturi cuprinse intre 900 euro/luna si 10.000 euro/luna, se remarca o casa cu 7 camere, fiind prevazuta cu garaj pentru doua masini, spatii de depozitare, spatiu tehnic si fiind compusa din demisol, parter, etaj si mansarda. Finisajele casei sunt din piatra, beton, gresie si faianta, iar pretul de inchiriere este de 10.000 euro. Sectiunea case de inchiriat zona Baneasa include si o vila cu 9 camere situata in aceeasi zona, dotata cu doua bucatarii, terasa si garaje.

Case de inchiriat zona Pipera

Pentru case de inchiriat zona Pipera este printre cele mai solicitate zone, in mare parte si datorita dezvoltarii din aceeasi zona a cladirilor de birouri ale marilor companii.

Cu pretul de 800 euro/luna poate fi inchiriata o casa de 3 camere din Bucuresti (Pipera), avand o suprafata utila de 130 mp si fiind localizata in imediata apropiere a lacului. Vila are 3 camere, 2 bai si 2 dormitoare, precum si dressing, terasa si finisaje din lemn masiv.

Pentru cele peste 30 de case de inchiriat din zona  Pipera, preturile sunt cuprinse intre 800 euro/luna si 5.500 euro/luna, pentru o vila de 7 camere, cu piscina si o suprafata construita de 1.000 mp, iar numarul caselor propuse spre inchiriere este in jur de 40.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram