Apartamentele din zona Tineretului sunt la mare cautare

18 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Dacă sunteți în căutarea căminului ideal, ansamblul rezidențial Central Apartments vă de la dezvoltatorul imobiliat ApartamenteDaVinci este soluția optima. Beneficiați de prețuri avantajoase pentru unul dintre apartamentele noi din Tineretului, precum și de o locație liniștită, în una dintre zonele liniștite ale Bucureștiului.Ansamblul rezidențial le oferă tuturor clienților care își doresc o locuință modernă, noi apartamente de 3 camere în zona Tineretului și numeroase avantaje în ceea ce privește modalitatea de plată și facilitățile imobilului.

Zona Tineretului - apartamente dotate cu multe facilitati

Pe lângă facilitățile imobilului, centrul rezidențial le mai oferă rezidenților și o ofertă de preț avantajoasă, pentru ca din ce în ce mai multă lume să își poată permite o locuință în cadrul ansamblului Central Apartments. Această ofertă constă într-un voucher de 1000€ pentru facilitățile apartamentelor noi din Tineretului, precum mobilier de bucătărie sau electrocasnice, la alegere.

Toți cei care doriti sa cumparati unul dintre apartamentele noi de 3 camere din Tineretului, din cadrul ansamblului Central Apartments, au garantate calitatea serviciilor și a construcției, calitatea finisajelor, finalizarea construcției în limita promisă de constructor, precum și returnarea avansului, în cazul în care cumpărătorul se răzgândește.

Central Apartments, ansamblul cu apartamente noi în Tineretului, dar și garsoniere și apartamente cu 2 camere, este un tip de clădire P+8+M și are ca termen de finalizare Decembrie 2015. Apelați la Dezvoltator DaVinci Development și alegi unul dintre apartamentele noi din Tineretului, numai de la Central Apartments.

DESPRE dezvoltatorul imobiliar DaVinci Development

DaVinci Development este un dezvoltator imobiliar, care își ajută toți clienții să își aleagă și găsească o locuință nouă, la cheie, asigurând calitatea, siguranță și funcționalitate, pentru toate imobilele pe care le oferă. Pentru mai multe detalii, apelați numerele de telefon 0727.722.222 | 031.107.20.35 sau trimiteți un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Îi găsiți pe cei de la DaVinci Development și la sediul lor, din Str. Olari 7A, sector 2, București. ###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram