Apartamentele din Splaiul Independentei sunt la mare cautare

9 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar din Bucuresti ce ofera apartamente in multe zone ale Bucurestiului printre care Prelungirea Ghencea, Splaiul Independentei , Nerva Traian, 13 Septembrie si nu numai.

Insa cel pentru care exista o mare cerere este ansamblul de locuinte din Splaiul Independentei ce se remarca prin calitatea si designul modern si elegant al apartamentelor din cadrul acestui ansamblu rezidential. Astfel, apartamentele noi din zona Politehnica, din cadrul ansamblului de locuinte Splaiul Independentei , beneficiaza de numeroase avantaje, astfel incat locuintele noastre sa devina oricand caminul ideal, pentru orice familie sau viitor rezident.

Finisaje de calitate la nivel ridicat

Aceste apartamente din Splaiul Independentei se fac usor remarcate prin multele facilitati oferite locuitorilor lor dar si prin designul lor.
Aceste locuinte o structura de rezistenta care sa ofere stabilitate cladirii, chiar si in caz de solicitari statice, dinamice, inclusiv cele seismice. Aceste locuinte din Splaiul Independentei sunt disponibile in mai multe modele cu 2 si 3 camere dar si garsoniere. Tarifele difera in functie de marimea suprafetei pe care si-o alege cumparatorul. Finisajele sunt printre cele mai bune in ceea ce priveste parchetele din lemn stratificat sau laminat, gresia, faianta si nu numai.

Avantajul major al acestor apartamente din Splaiul Independentei oferite de catre Novum Invest este faptul ca nu se percepe nici un comision de achizitie si se ofera mai multe modalitati de plata printre care Cash, credit ipotecar si parteneriat cu BCR.

Fiindca este un proiect inca in dezvoltare, echipa Novum Invest urmeaza sa posteze mai multe detalii si informatii, precum si poze cu apartamentele noi din zona Politehnica in viitorul cel mai apropiat. Pentru mai multe detalii si informatii despre apartamentele noi din ansamblul rezidential Splaiul Independentei, personalul Novum Invest va sta oricand la dispozitie, la numarul de telefon 0737.803.412 sau la adresa de e-mail [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram