Apartamente in Splaiul Independentei cu 2 camere: blocuri noi proiect de succes NovumInvest ro

21 iulie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Apartamente in zona Splaiul Independentei cu 2 camere sunt oferite, acum, de catre dezvoltatorul imobiliar Novum Invest, care le pune la dispozitie tuturor celor interesati de o locuinta noua, toate conditiile necesare pentru a sta intr-un spatiu nou construit, de calitate si finisat dupa bunul-plac al viitorilor locatari.

Astfel, noile apartamente din Splaiul Independentei cu 2 camere vor fi alegerea perfecta pentru persoanele care vor sa isi intemeieze o familie sau au nevoie de propiul spatiu, unde sa poata locui, in Bucuresti.

Apartamentele de vanzare in Splaiul Independentei cu 2 camere – caminul perfect

Crearea caminului perfect incepe cu Novum Invest, dezvoltatorul imobiliar cu 7 ani de experienta in domeniu, cu 8 proiecte deja finalizate si inca 4 la care lucreaza cu cei mai buni specialisti, pentru a le oferi clientilor sai calitatea pe care o cauta. Oferta de locuinte de la Novum Invest se adreseaza pentru toate nevoile, incluzand atat garsoniere, cat si apartamente cu 2 camere sau cu 3.

Apartamentele se regasesc in diferite zone ale Capitalei, cum ar fi Splaiul Unirii, Prelungirea Ghencea 247 sau Prelungirea Ghencea 71, precum si Ion Minulescu.

• Apartamentele noi din Splaiul Independentei cu 2 camere pot ajunge si la o suprafata construita de 90.95 mp, cu o suprafata utila de 69.53 mp.

• Finisajele folosite la apartamentele din Splaiul Independentei cu 2 camere sunt de calitate premium, de la cei mai buni producatori de acest tip, din domeniu. Gresia si faianta folosite fac parte din Clasa A+, fiind achizitionate de la Porcelanosa, firma aflata in topul producatorilor mondiali de placi ceramice. Fondata in Spania, acum 40 de ani, firma este, deja, renumita pentru calitatea produselor sale.

• Parchetul montat in apartamentele de vanzare din Splaiul Independentei cu 2 camere este realizat in Austria. Acest parchet laminat de 10 mm este facut de Kaindl, firma fruntasa in domeniul pardoselilor din intreaga lume. Parchetul Kaindl are un design deosebit, se intretine foarte usor si are rezistenta la uzura.

• Placarea casei scarii din complexul de apartamente pus la dispozitie de NovumInvest.ro, dar si a treptelor, se face cu marmura de calitate.

• Tamplaria din apartamentele aflate in Splaiul Independentei este din PVC marca Gealan, de culoare gri antracit. Aceasta are o garantie de 5 ani de zile, pentru fiecare apartament, in parte.

Instalatiile si obiectele sanitare din apartamentele Novum Invest: calitate garantata

Instalatiile din fiecare apartament din Splaiul Independentei cu 2 camere sunt realizate din teava PEX, centralele termice IMMERGAS au o garantie de 2 ani de zile, iar obiectele sanitare sunt realizate din portelan. Astfel, calitatea vietii este una ridicata, cu Novum Invest, dezvoltatorul imobiliar care are experienta necesara in domeniu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram