Apartamente cu 2 si 3 camere in Prelungirea Ghencea oferite de Novum Invest

29 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Novum Invest este un ansamblu rezidential din Bucuresti cu o experienta de peste 7 ani pe piata imobiliara din Romania. In ceea ce priveste locuintele oferite de catre acest dezvoltator imobiliar acestea sunt reprezentate de apartamente cu 2 si 3 camere in mai multe zone ale Bucurestiului printre care si Prelungirea Ghencea.

Apartamentele din aceasta zona, denumita Prelungirea Ghencea se pot cumpara fara sa se achite vreun comision. In ceea ce priveste tipurile de apartamente, Novum Invest ofera 2 tipuri de apartamente pentru cele cu 2 camere si tot 2 tipuri pentru cele cu 3 camere. Cele doua tipuri sunt Ip 1 si Tip 2.

Facilitati multiple pentru locuintorii apartamentelor

Cel de tip 1 cu 2 camere costa in jur de 46.000 de mii iar suprafata construita este de 87 mp iar cea utila de 66 ml. Cel de-al doilea tip de apartament tot cu 2 camere din Prelungirea Ghencea are pretul de 39.990 de euro, suprafata construita este de 58. 37 mp iar cea utila de 44 de mp. Celor care decid sa cumpere aceste apartamente vor beneficia de finisaje la alegere in functie de preferinte si nevoi.

In ceea ce priveste apartamentele cu 3 camere acestea sunt de 3 tipuri. Preturile pornesc de la aprox 56 de mii de euro si urca pana la 65 de mii de euro. Pentru doritorii care opteaza pentru un apartament de 3 camere la un pret mai mare vor avea partea si de o gradina unde se vor putea relaxa seara dupa o zi epuizanta de lucru sau in weekend intr-un spatiu cu multa verdeata si foarte relaxant.

In ceea ce priveste facilitatile oferite locuintelor din Prelungirea Ghencea, acestea sunt reprezentate de finisaje de calitate superioara, instalatii sanitare, termice si nu numai. In apropierea ansamblului rezidential din Prelungirea Ghencea sunt scoli, statie RATB, supermarketuri si nu numai.
Pentru a lua legatura cu cei de la Novum Invest puteti intra pe site-ul cu acelasi nume si sa ii contactati la numarul de telefon 0723 551 494 sau la adresa de e-mail : [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram