Regatta va propune oferte de vanzare apartamente Dorobanti si Baneasa

1 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Specialistii in tranzactii imobiliare au constatat, in primele luni ale anului curent, o crestere semnificativa a interesului cumparatorilor fata de apartamentele aflate in zone centrale si ultracentrale din Bucuresti, cum ar fi Dorobanti sau Baneasa. Sectorul vanzarilor de locuinte din capitala cuprinde oferte bogate, referitoare la locuinte cu locatii deosebite si amenajari de calitate.

Astfel, clientii agentiei vor putea beneficia de imobile situate in regiuni centrale, cu acces la scoli, parcuri sau cluburi apreciate din Bucuresti. Preturile acestor proprietati imobiliare reflecta calitatea materialelor cu care acestea sunt amenajate si numeroasele avantaje pe care le vor oferi viitorilor proprietari. De exemplu, sectiunea vanzarilor de apartamente din zona Dorobanti la Regatta cuprinde locuinte superbe, avand finisaje moderne si de calitate. La aceasta categorie veti vedea un superb penthouse de 230 mp, disponibil la suma de 550000 euro + TVA. Terasele acestei locuinte de vis acopera peste 80 mp, iar calitatea amenajarilor de interior este una de exceptie.

Apartamente scoase la vanzare in zona Baneasa prin Regatta

Confortul unic si ambianta speciala a aecstor proprietati le recomanda ca fiind alegerea potrivita pentru familia dumneavoastra. Pe langa imprejurimile linistite si zonele ultracentrale, veti beneficia de finisaje de calitate si amenajari pline de personalitate. 20 de proprietati sunt propuse spre vanzare in aceasta regiune a capitalei. Categoria de apartamente scoase la vanzare in zona Baneasa prin Regatta cuprinde locuinte prevazute cu centrala termica, geamuri termopan, finisaje ultramoderne. Apartamentele propuse de compania imobiliara beneficiaza de amenajari de calitate cu gresie si faianta, multe dintre ele dispunand de finisaje de genul parchetului de lemn stratificat, centrale pentru incalzire in pardoseala, lift, aer conditionat si tamplarie PVC.

Daca pretul unei locuinte de 5 camere este de 275000 euro,  exista proprietati in aceasta zona care se vand cu sume ce depasesc 680000 euro.

Vezi sectorul ofertelor de apartamente destinate vanzarii

Amenjarile elegante si locatia imobilelor se afla, de asemenea, printre numeroasele avantaje pe care vi le-ar oferi achizitionarea unui apartament in Dorobanti. Preturile pentru acest cartier incep in jurul sumei de 100000 euro, putand atinge suma de 1520000 euro, pentru un apartament de 1046 mp din acest cartier elegant. Agentia Regatta se mentine in topul companiilor imobiliare prin calitatea si diversitatea ofertelor de apartamente destinate vanzarii in Dorobanti si multe alte zone centrale, ultracentrale si rezidentiale ale capitalei. Site-ul companiei ne propune sute de variante, selectate cu profesionalism de catre expertii in tranzactii imobiliare. Zone precum Pipera sau Herastrau sunt bogat reprezentate in selectia companiei, care acorda o atentie speciala cartierelor elegante ale capitalei. Tot aici veti gasi propuneri pentru imobile din zona Nordului sau Floreasca, dedicate celor care vor opta pentru un nou stil de viata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram