Ocazie speciala: oferte vanzare apartamente la Regatta

31.01.2017 / Imobiliare / Bucuresti

Pe fondul unei cresteri constante a cererii de apartamente de vanzare, specialistii agentiei Regatta.ro va propun o serie de tranzactii imobiliare de exceptie, cu privire la oferte pentru locuinte situate in cele mai elegante cartiere ale capitalei. Daca doriti un apartament confortabil si spatios, situat intr-una din cele mai cautate zone din Bucuresti, agentia ...

Lansare proiect AXA Rezidential – parteneriat exclusiv intre ...

Agentia imobiliara Vanzari Dezvoltator anunta inceperea parteneriatului cu AXA Invest si reprezentarea in exclusivitate pentru lansarea in piata imobiliara si vanzarea apartamentelor din proiectul AXA Rezidential.

Oferte de lux: Vanzari apartamente pe site-ul Regatta

Trendul crescator al vanzarilor de apartamente constatat de specialistii Regatta.ro in anii trecuti s-a mentinut si in al doilea semestru din 2016, an marcat de tranzactii imobiliare orientate catre sectorul de lux al proprietatilor.

Anunturi imobiliare gratuite

Anunturi imobliare Gratuite Romania. immo-web reprezinta piata imobiliara online din Romania

Case de inchiriat in Bucuresti: zona Baneasa si ...

Din ce in ce mai multi clienti ai Regatta.ro sunt interesati sa inchirieze o casa in Bucuresti (in zone precum Baneasa, Pipera, Dorobanti etc), in detrimentul variantei constituite de apartamente. Pentru multe persoane, a locui intr-o casa si a avea o curte proprie reprezinta un vis, realizabil acum prin intermediul consultantilor

Oferte atragatoare de apartamente vanzare la Regatta

Te intereseaza un apartament de vanzare dar niciuna dintre multiplele oferte vizionate pana acum nu corespund intru totul cerintelor tale? Se vede ca nu ai incercat serviciile companiei de imobiliare Regatta.ro

Oportunitati de vanzare casa sau vila in Bucuresti, ...

Regatta.ro iti ofera multiple oportunitati in materie de casa sau vila vanzare in zone de lux si rezidentiale din Bucuresti. Avand o experienta de peste 20 de ani in imobiliare, aceasta companie selecteaza atent fiecare proprietate din portofoliu.

Oferte inchirieri spatii comerciale in Bucuresti la Regatta

Agentia Regatta.ro va ofera acum ocazia inchirierii spatiilor comerciale din Bucuresti, in zone de interes pentru companiile si investitorii interesati de acest gen de tranzactii imobiliare. Peste 100 de spatii cu destinatie comerciala au fost inregistrate in selectia intocmita cu profesionalism de catre specialistii agentiei, care isi vor folosi experienta pentru a va

Vanzari apartamente de lux in Bucuresti cu Regatta ...

Compania Regatta.ro Real Estate se ocupa cu vanzarea apartamentelor de lux in Bucuresti inca de la infiintarea acesteia in 1993, avand astfel o experienta de mai bine de 20 de ani in acest domeniu.

Oferte de apartament cu 2 camere de inchiriat ...

Daca va aflati in cautarea unui apartament de 2 camere de inchiriat in Bucuresti, consultati cu incredere oferta companiei Regatta.ro Real Estate deoarece profesionistii nostri listeaza doar apartamentele moderne situate in zonele cele mai dorite din capitala.

Oferte de casa de vanzare in Bucuresti prin ...

Optiunile de casa de vanzare in Bucuresti prin intermediul companiei imobiliare Regatta.ro au atins maximul ultimilor ani, dovada ca activitatea pe piata se inteteste vazand cu ochii si domeniul se afla intr-o stare de revenire continua dupa evenimentele anilor 2009 si 2010.

Va intereseaza sa va mutati intr-un ansamblu rezidential ...

Situat in Cartierul Berceni, in spatele Grand Arena Mall , imobilul P+2+M cuprinde un numar de 38 de unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, complet utilate la standarde inalte, cu dotari si finisaje modern, de cea mai buna calitate.

Oferte apartament de inchiriat in Bucuresti - Regatta ...

In caz ca sunteti in cautarea unui apartament de inchiriat in Bucuresti, compania imobiliara Regatta.ro intermediaza cu succes astfel de tranzactii de mai bine de 20 de ani, iar in portofoliul acesteia se regasesc cele mai dorite proprietati imobiliare din capitala.

Autoturism gratuit la achizitionarea unei case

Primiti cadou un autoturism la achizitionarea unei vile la cheie din ansamblul rezidential Dealul Verde

Zeci de cladiri de birouri de vanzare intermediate ...

De o buna bucata de timp vanzarea de cladiri de birouri a devenit parte integranta a activitatii desfasurata de agentia imobiliara Regatta.ro deoarece sunt parte integranta din orice oras aflat in plina dezvoltare, iar numarul impresionant al acestor cladiri intermediat in ultima vreme de agentie prevesteste reconsolidarea pietei imobiliare din Bucuresti.

BLOC EXPERT in parteneriat cu NETOPIA mobilPay lanseaza ...

BLOC EXPERT SRL sau Platforma blocexpert.ro , a dezvoltat si integrat , in parteneriat cu procesatorul de plati online NETOPIA mobilPay, solutia informatica prin care locatarii la bloc pot plati intretinerea online cu cardul rapid si usor, direct de acasa (accesand blocexpert.ro) sau oriunde s-ar afla, prin intermediul aplicatiei

GIC achizitioneaza P3 de la TPG Real Estate ...

P3 Logistic Parks („P3” sau „Grupul”), unul dintre cei mai mari proprietari, dezvoltatori si administratori de active logistice la nivel pan-european, a anuntat astazi ca GIC, fondul suveran al statului Singapore, a semnat un acord definitiv pentru achizitionarea P3 de la TPG Real Estate si partenerul sau Ivanhoé Cambridge. Valoarea acordului

Case mai ieftine decat apartamentele

Confortul unei case este net superior apartamentui (liniste, aer curat, relaxare), iar cei 8.000 euro economisiti acopera costul transportului (combustibil) pentru urmatorii 14 ani ….

Cauti apartament de inchiriat in Bucuresti? Alege oferta ...

Pentru anul curent, specialistii companiei Regatta.ro au constatat o crestere pronuntata a cererii de apartamente de inchiriat din capitala in raport cu 2015.

Cauti o vila de vanzare in zone ultracentrale? ...

Prezenta pe piata de mai bine de 10 ani, agentia Regatta.ro isi continua activitatea de a promova si oferi clientilor sai locuinte luxoase, cu amenajari de calitate, situate in cele mai cautate zone din Bucuresti.

Regatta va propune oferte de vanzare apartamente ...

Specialistii agentiei Regatta au constatat, in primele luni ale anului curent, o crestere semnificativa a interesului cumparatorilor fata de apartamente aflate in zone centrale si ultracentrale din Bucuresti, cum ar fi Dorobanti sau Baneasa. Sectiunea vanzarilor de apartamente a site-ului companiei cuprinde oferte bogate, referitoare la locuinte cu locatii deosebite si