Oferte unice! Categoria de apartamente de vanzare de la Regatta Imobiliare

16.03.2017 / Imobiliare / Bucuresti

Site-ul companiei Regatta.ro Imobiliare este locul unde puteti gasi informatii cu privire la unele dintre cele mai interesante oferte de apartamente de vanzare din Bucuresti. ...

Oferte vanzare apartament in Bucuresti prin agentia imobiliara ...

Agentia Imobiliara Regatta.ro si-a obisnuit clientii cu oferte deosebit de atractive, cu privire la o serie de apartamente sau vile elegante propuse spre vanzare prin intermediul companiei. Orice propunere de acest gen este trecuta prin "filtrul" stabilit de sepcialistii companiei.

Piaţă spaţiilor de lucru flexibile se extinde în ...

Bucureşti – 06 Martie 2017- Segmentul spaţiilor de birouri a căpătat o nouă ascensiune începând cu 2015, iar în 2016 atinge un prag extrem de înalt şi anume, livrează 400.000 mp de birou, o creştere de 50% versus 2015. Piaţă spaţiilor de birouri continuă să reprezinte un business profitabil ce continuă

Forbes acordă Anchor Grup premiul special pentru Plaza ...

Anchor Grup a câștigat premiul special decernat de către Forbes România la ediția din acest an a Galei Best Office Buildings pentru prima conversie a unei zone de retail în spațiu de birouri de pe piața locală, care a rezultat în crearea Plaza Romania Offices.

Piata imobiliara- mereu intr-o continua transformare

In fiecare an, pe piata imobiliara s-au lansat o serie de noi proiecte imobiliare foarte ambitioase, iar ofertele au ca principal scop sa multumeasca toate buzunarele. Exigentele tot mai mari ale clientilor au contribuit la utilizarea de materiale de ultima generatie si a unor tehnologii revolutionare, care au avut ca principal obiectiv,

De ce ar trebui sa investiti in apartamente ...

Sa cumperi si sa investesti in apartamente mamaia nord in apropierea marii poate fi un lucru benefic din mai mult epuncte de vedere. In general exista un trend l a nivel global pentru ca cei mai abili investitori sa cumpere si sa ruleze afaceri cu locuinte aflate in apropierea plajelor si

Vanzare apartamente in Bucuresti prin Regatta - noi ...

Agentia Regatta.ro si-a obisnuit clientii cu servicii de o calitate deosebita. Cei care sunt interesati de departamantul vanzarilor de apartamente, au la dispozitie o serie de propuneri ce vizeaza unele dintre cele mai frumoase zone din Bucuresti.

Vezi sectiunea de inchirieri apartamente in oferta Regatta

Oferta agentiei Regatta.ro include un departament amplu de inchirieri apartamente, case si vile care include proprietati imobiliare deosebit de atractive. Sectorul de lux se bucura de un interes in continua crestere din partea cumparatorilor, care doresc sa beneficieze de locuinte linistite, situate in cele mai elegante zone ale capitalei.

Lansare proiect AXA Rezidential – parteneriat exclusiv intre ...

Agentia imobiliara Vanzari Dezvoltator anunta inceperea parteneriatului cu AXA Invest si reprezentarea in exclusivitate pentru lansarea in piata imobiliara si vanzarea apartamentelor din proiectul AXA Rezidential.

Ocazie speciala: oferte vanzare apartamente la Regatta

Pe fondul unei cresteri constante a cererii de apartamente de vanzare, specialistii agentiei Regatta.ro va propun o serie de tranzactii imobiliare de exceptie, cu privire la oferte pentru locuinte situate in cele mai elegante cartiere ale capitalei. Daca doriti un apartament confortabil si spatios, situat intr-una din cele mai cautate zone

Oferte de lux: Vanzari apartamente pe site-ul Regatta

Trendul crescator al vanzarilor de apartamente constatat de specialistii Regatta.ro in anii trecuti s-a mentinut si in al doilea semestru din 2016, an marcat de tranzactii imobiliare orientate catre sectorul de lux al proprietatilor.

Anunturi imobiliare gratuite

Anunturi imobliare Gratuite Romania. immo-web reprezinta piata imobiliara online din Romania

Case de inchiriat in Bucuresti: zona Baneasa si ...

Din ce in ce mai multi clienti ai Regatta.ro sunt interesati sa inchirieze o casa in Bucuresti (in zone precum Baneasa, Pipera, Dorobanti etc), in detrimentul variantei constituite de apartamente. Pentru multe persoane, a locui intr-o casa si a avea o curte proprie reprezinta un vis, realizabil acum prin intermediul consultantilor

Oferte atragatoare de apartamente vanzare la Regatta

Te intereseaza un apartament de vanzare dar niciuna dintre multiplele oferte vizionate pana acum nu corespund intru totul cerintelor tale? Se vede ca nu ai incercat serviciile companiei de imobiliare Regatta.ro

Oportunitati de vanzare casa sau vila in Bucuresti, ...

Regatta.ro iti ofera multiple oportunitati in materie de casa sau vila vanzare in zone de lux si rezidentiale din Bucuresti. Avand o experienta de peste 20 de ani in imobiliare, aceasta companie selecteaza atent fiecare proprietate din portofoliu.

Oferte inchirieri spatii comerciale in Bucuresti la Regatta

Agentia Regatta.ro va ofera acum ocazia inchirierii spatiilor comerciale din Bucuresti, in zone de interes pentru companiile si investitorii interesati de acest gen de tranzactii imobiliare. Peste 100 de spatii cu destinatie comerciala au fost inregistrate in selectia intocmita cu profesionalism de catre specialistii agentiei, care isi vor folosi experienta pentru a va

Vanzari apartamente de lux in Bucuresti cu Regatta ...

Compania Regatta.ro Real Estate se ocupa cu vanzarea apartamentelor de lux in Bucuresti inca de la infiintarea acesteia in 1993, avand astfel o experienta de mai bine de 20 de ani in acest domeniu.

Oferte de apartament cu 2 camere de inchiriat ...

Daca va aflati in cautarea unui apartament de 2 camere de inchiriat in Bucuresti, consultati cu incredere oferta companiei Regatta.ro Real Estate deoarece profesionistii nostri listeaza doar apartamentele moderne situate in zonele cele mai dorite din capitala.

Oferte de casa de vanzare in Bucuresti prin ...

Optiunile de casa de vanzare in Bucuresti prin intermediul companiei imobiliare Regatta.ro au atins maximul ultimilor ani, dovada ca activitatea pe piata se inteteste vazand cu ochii si domeniul se afla intr-o stare de revenire continua dupa evenimentele anilor 2009 si 2010.

Va intereseaza sa va mutati intr-un ansamblu rezidential ...

Situat in Cartierul Berceni, in spatele Grand Arena Mall , imobilul P+2+M cuprinde un numar de 38 de unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, complet utilate la standarde inalte, cu dotari si finisaje modern, de cea mai buna calitate.

Oferte apartament de inchiriat in Bucuresti - Regatta ...

In caz ca sunteti in cautarea unui apartament de inchiriat in Bucuresti, compania imobiliara Regatta.ro intermediaza cu succes astfel de tranzactii de mai bine de 20 de ani, iar in portofoliul acesteia se regasesc cele mai dorite proprietati imobiliare din capitala.