Cresa particulara Bucuresti – Veverita Jucausa are grija de copii

19 iulie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Pentru copii, tot ce e mai bun! Cu siguranta, acesta este motto-ul fiecarui parinte care a ales sau va alege sa-si duca piticii la Veverita Jucasa, o cresa particulara Bucuresti. Conditii foarte bune, personal calificat si cu experienta, spatiu amenajat special pentru cei mici, preturi bune. Nu mai sta pe ganduri!

Cresa particulara Bucuresti

Odinioara, doar tatii lucrau. Mamele stateau acasa si aveau grija de copii si de locuinta. Acum insa, vremurile s-au schimbat, astfel ca o familie are nevoie de doua salarii pentru a se descurca. Cand sunt mari, copiii stau singuri. Cand sunt mici au, in schimb, nevoie de supraveghere. Ce loc mai bun decat o cresa particulara Bucuresti crezi ca exista? Nici unul! Atunci cand bunicii locuiesc in alte orase, iar ambii parinti au servicii, Veverita Jucausa este solutia perfecta. Iata si de ce:

- toti angajatii de acolo au experienta in lucrul cu copiii, stiu cum sa gestioneze situatiile critice, ii invata pe cei mici cum sa se comporte, creeaza jocuri pentru acestia etc.;

- nu platesti sume exorbitante, ca in alte locuri. Banii pe care ii economisesti ii poti investi intr-o biblioteca pentru copii;

- se pune accent pe valori si dezvoltare armonioasa. Cei mici invata din greseli, incep sa perceapa respectul, atasamentul si grija fata de cel de alaturi etc.;

- mancarea este sanatoasa. Fast-food-ul, sucurile carbogazoase si metodele nocive de gatit nu exista la cresa particulara Bucuresti Veverita Jucausa. Dimpotriva, alimentatia este atent supravegheata de cineva calificat, produsele oferite celor mici sunt sanatoase, iar retetele sunt specifice varstei lor;

- copiilor li se pun la dispozitie tot felul de activitati interactive, datorita carora nu doar ca se vor simti bine, ci vor asimila si diverse cunostinte etc.

De retinut: In functie de nevoile fiecaruia, programul la Veverita Jucausa, cresa particulara Bucuresti, poate fi scurt, normal sau prelungit.

Despre Veverita Jucausa

Veverita Jucausa este o gradinita din Capitala, ale carei oferte se adreseaza parintilor ce au copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 6 luni si 7 ani. Acestia se pot misca in voie in cele trei spatii de joaca, doua in exterior si unul in interior, avand la dispozitie si tot felul de jucarii si materiale educationale moderne.

Bucataria este dotata cu absolut tot ce trebuie pentru ca mancarea sa fie preparata cat mai sanatos, iar personalul este calificat si cu experienta in domeniu.

Iata, asadar, cate avantaje vei avea daca iti vei inscrie micutul la Veverita Jucausa! Cat timp tu vei fi la munca, el se va juca, va invata si se va distra sub supravegherea atenta a educatoarelor. Cu alte cuvinte, nu va mai trebui sa-ti faci griji ca nu ai gasit pe cineva care sa stea cu el. Du-l direct la cresa particulara Bucuresti.

Inscrie-ti copilul la Veverita Jucausa, o cresa particulara Bucuresti! Chiar din prima zi ii va placea acolo si se va adapta rapid. Daca doresti mai multe detalii, suna la numarul de telefon de mai jos sau mergi la sediu.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Litovoi Voievod, nr. 38, Sector 2

Telefon: 0726.224.859

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram