Despre arhivarea documentelor in 2017

26.01.2017 / Guvern/Institutii / Bucuresti

În prezent, arhivarea documentelor financiar-contabile se face conform unor reguli intrate în vigoare anul trecut, care stabilesc, spre exemplu, un număr de 25 de acte ce trebuie păstrate de contribuabili timp de cinci ani. ...

Institutul Național de Cercetare pentru Sport, cu implicarea ...

Institutul National de Cercetare pentru Sport, cu implicarea agenției de publicitate Erka Synergy Communication, a organizat in data de 20 octombrie 2016 Prima Conferinta Internationala din Romania dedicata exclusiv problematicii dublei-cariere a sportivilor de performanta. La conferinta au participat peste 80 de persoane, inclusiv invitati internationali din Italia, Ungaria,

Un nou curs ECDL 3D Printing apreciat de ...

Imprimantele 3D au ajuns din nou in scoala. Elevii Colegiului de Arhitectura I.N Socolescu din Bucuresti vor fi felicitati chiar de Ministrul Educatiei, dl. Adrian Curaj, pentru absolvirea cu succes a cursului inovativ de 3D Printing, sustinut de ECDL ROMANIA. Marti, 10 mai 2016, ora 11:30, vom testa tehnologiile de imprimare

Raspunsuri Pixwords dupa imagine si litere - Noul ...

Raspunsuri Pixwords dupa imagine si litere - Noul HelPixwords. Isteria gasirii raspunsului corect la Pixwords, jocul de cuvine incrucisate care i-a cucerit pe romani, se raspandeste cu repeziciune. De altfel, jocul a castigat in scurta vreme zeci, poate chiar sute de mii de fani in varianta sa in limba romana. Jucatorii ajunsi

Conferinta de final a proiectului „REABILITARE SI CONSOLIDARE ...

Unitatea administrativ – teritoriala Comuna Mogosoaia anunta finalizarea proiectului „Reabilitare si consolidare Scoala Gimnaziala nr. 1 Mogosoaia, Comuna Mogosoaia, judetul Ilfov” (cod SMIS 54178), implementat la sediul scolii din Comuna Mogosoaia (Sos. Bucuresti – Targoviste, nr. 107, judetul Ilfov), pe o perioada de 9 luni. Conferinta de finalizare a proiectului s-a

Cresa particulara Bucuresti – Veverita Jucausa are grija ...

Pentru copii, tot ce e mai bun! Cu siguranta, acesta este motto-ul fiecarui parinte care a ales sau va alege sa-si duca piticii la Veverita Jucasa, o cresa particulara Bucuresti. Conditii foarte bune, personal calificat si cu experienta, spatiu amenajat special pentru cei mici, preturi bune. Nu mai sta pe ganduri!

Anca Vlad: "CNPR sustine amnistia fiscala si viitorul ...

Anca Vlad: "CNPR susţine amnistia fiscală şi viitorul profesiilor liberale"

Comunicat de presa Conferința Intermediară a ...

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, alături de partenerii săi, anunta organizarea Conferinței Intermediare a proiectului “Integrarea sistemului informatic al ANOFM cu alte sisteme informatice” POSDRU/123/4.1/S/130546

Conferința națională de deschidere a proiectului “Integrarea sistemului ...

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, împreună cu partenerii săi, organizează Conferința Națională de deschidere a proiectului POSDRU/123/4.1/S/130546 “Integrarea sistemului informatic al ANOFM cu alte sisteme informatice”, în perioada 30 – 31 octombrie, la Sinaia.

Amenzi dure pentru soferii care nu folosesc scaune ...

În legislația rutieră a fost introdus un tichet pentru plata amenzilor primite în trafic. Lipsa acestuia duce la suspendarea carnetului

LIDERII AMERICANI SI ROMANI SE REUNESC LA WASHINGTON, ...

Liderii se reunesc pe 2 octombrie la Gala de inaugurare a Aliantei

Conferinta de lansare a proiectului „Egalitate pe ...

Agentia Nationala Antidrog (ANA) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, impreuna cu partenerii sai, au lansat in data de 10 iulie 2014, in municipiul Bucuresti, proiectul „Egalitate pe piata muncii! Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Cum se poate controla modul de implementare al ...

Managementul institutional reprezinta o prioritate majora in contextul unei societati aflate in plina criza economica. Notiunea generica de management institutional, ascunde in spatele ei un intreg mecanism de control, eficientizare si fluidizare a activitatii unei entitati publice. Pentru realizarea acestui deziderat, este absolut necesara existent documentelor statutare si administrative,

Prin ce metoda se poate implementa si monitoriza ...

Implementarea unui sistem de control intern managerial reprezinta o dubla necesitate, cea care rezida din reglementarile imperative cuprinse in Ordinul Ministerului Finanantelor Publice (OMFP) nr. 946/2005, modificat prin OMFP nr. 1423/2012, cat si necesitatea alinierii tehnicilor de management intern din entitatile publice cu cele moderne aplicate deja in tarile dezvoltate

O.R.D.A., A.I.M.R. și U.P.F.R. au distrus 175.000 de ...

BUCUREŞTI, Miercuri, 30 aprilie 2014 – Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (O.R.D.A.) și Uniunea Producătorilor de Fonograme din România (U.P.F.R.) au organizat ieri, 29 aprilie, cu sprijinul Asociației Industriei Muzicale din România (A.I.M.R.), Primăriei Sectorului 6 Bucureşti şi al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, o acţiune publică de distrugere

Pe 26 aprilie a avut loc evenimentul de ...

Detalii de la evenimentul de prezentare al lui Sergiu Diacomatu

O.R.D.A. distruge peste 134.000 de produse pirat

BUCUREŞTI, Marţi, 29 aprilie 2014 – Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (O.R.D.A.) și Uniunea Producătorilor de Fonograme din România (U.P.F.R.) organizează cu sprijinul Primăriei Sectorului 6 Bucureşti, Asociației Industriei Muzicale din România (A.I.M.R.) şi al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, o acţiune publică de distrugere a produselor pirat

Despre cum s-a intors Sergiu Diacomatu pe scena ...

Articol despre Sergiu Diacomatu. Despre cum s-a intors el pe scena politica, de ce candideaza la europarlamentare si ce planuri are pentru Bucuresti.

Planul lui Teodor Baconschi pentru Iasi

Teodor Baconschi a facut atat de multe pentru orasul Iasi incat merita sa castige alegerile europarlamentare.

PNUD si MDRT au lansat proiectul “Imbunatatirea Eficientei ...

In data de 20 octombrie 2011, Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDTR) au lansat proiectul “Imbunatatirea Eficientei Energetice in Gospodarii si Comunitati cu Venituri Reduse din Romania”, in cadrul unei conferinte organizate la sediul MDRT.