Contabilicesc ro ofera servicii de contabilitate exceptionale la preturi avantajoase

5 aprilie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Afacerile de succes se recunosc dupa modul in care este gestionat registrul contabil al firmelor respective. Contabilitatea reprezinta elementul-cheie in dezvoltarea afacerilor, deoarece atunci cand sunteti la curent cu detaliile legate de cheltuieli va va fi mai usor sa va ocupati de alte aspete importante ale companiei.

Care sunt serviciile de contabilitate de care se ocupa Contabilicesc?

Detinatorii afacerilor de succes colaboreaza cu firma Contabilicesc care ofera servicii de contabilitate si care va vor ajuta sa aveti o evidenta a situatiei financiare.
Tarifele de contabilitate ale firmei bucurestene sunt mult mai ieftine spre deosebire de concurenta, iar acest lucru este benefic, in special, pentru firmele nou-aparute.
Firma de contabilitate Contabilicesc a aparut de curand pe piata din Romania, insa echipa din care este formata este tanara, dinamica si are un background solid de cunostinte economice. Serviciile pe care acesta companie le ofera sunt de cea mai buna calitate si sunt caracterizate de profesionalism, datorita faptului ca firma comunica cu clientii sai in mod frecvent si pot pune la punct unele detalii asupra carora se doreste sa se insiste.
• Contabilicesc se ocupa, in primul rand, de contabilitatea primara, care presupune intocmirea documentelor si ale registrelor de casa, bonurile de consum, precum si alte facturi de iesire sau de intrare. Apoi, firma poate furniza asistenta si pentru decontarile angajatilor interni, pentru registrele salariatilor, fluturasii de salarii, contracte de munca.
• In al doilea rand, firma bucuresteana ofera si servicii de gestiune a stocurilor, unde sunt inregistrate bonurile de consum, retetarele si alte rapoarte de productie si alcatuieste o balanta a stocurilor din companie.
• In cel de-al treilea rand, Contabilicesc mai ofera si servicii de contabilitate care se refera la gestiunea financiara si calculeaza impozite, accize taxe si alte fonduri speciale. De asemenea, efectueaza rapoarte periodice pe care le ofera conducerii companiei si ofera asistenta atunci cand vor avea loc controalele statului.

De ce sa apelati la serviciile profesioniste de contabilitate ale echipei Contabilicesc?

• Expertii contabili ai acestei firme va pot ajuta sa cunoasteti o dezvoltare rapida, prin gestiunea intereselor.
• Firma are in componenta sa numai contabili specialisti, de aceea clientii vor dispune numai de servicii de calitate.
• Contabilicesc considera ca procesul de comunicare si modul in care acesta se realizeaza cu clientii este de o importanta majora.
• Cheltuielile dumneavoastra fiscale si non-fiscale vor fi in siguranta, deoarece echipa Contabilicesc acorda o atentie sporita asupra detaliilor.
Firma Contabilicesc din Bucuresti isi doreste sa le arate clientilor sai faptul ca ii apreciaza, de aceea le ofera servicii de calitate la preturi avantajoase.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram