Contabilicesc ro este o firma de contabilitate din Bucuresti care si a extins aria de activitate si in sectorul 4

23 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Contabilicesc este o firma de contabilitate din Bucuresti, care are la baza o echipa cu experienta in acest domeniu. De curand, firma in cauza si-a extins aria de activitate astfel incat asigura servicii de calitate de contabilitate si persoanelor fizice sau juridice din sectorul 4 al Bucurestiului. Administratorii sau actionarii firmelor stiu faptul ca anumite decizii pot duce la progres economic sau la faliment. Din acest motiv apeleaza la expertii acestui domeniu, care se ocupa cu gestionarea bunurilor si a fondurilor societatii respective. Contabilicesc ofera clientilor din sectorul 4 servicii de contabilitate cu scopul de a optimiza folosirea resurselor financiare si de a facilita alegerile rentabile. De asemenea, Contabilicesc ofera informatii referitoare la conditiile de posibilitate ale unei afaceri, iar preturile serviciilor firmei de contabilitate sunt competitive.

Contabilitatea este o stiinta care inregistreaza miscarile de valori, stabileste climatul economic al unei persoane juridice si care isi exercita controlul asupra acestui climat prin utilizarea unor instrumente, precum balantele de verificare, jurnalele sau conturile.

Care sunt serviciile firmei de contabilitate Contabilicesc pentru clientii din sectorul 4?

Contabilicesc ofera servicii de contabilitate si de resurse umane tuturor O.N.G.-urilor, Asociatiilor Familiale, persoanelor juridice sau fizice autorizate din sectorul 4. Acestea constau in urmatoarele:

• Contabilitate primara, care poate fi de patru feluri. Prima, cea a operatiunilor de numerar, are in vedere intocmirea registrului de casa si a documentelor care stau la temeiul intocmirii registrului. Contabilitatea primara a operatiunilor de gestiune se refera la intocmirea INR-urilor, a notelor de tansfer, a bonurilor de consum, a avizelor de expeditie sau a celor de transfer si a facturilor de iesire. In timp ce contabilitatea primara a decontarilor interne intocmeste deconturile pentru angajatii firmei, contabilitatea primara a salariilor intocmeste pontajele statelor de salarii, fluturasii de salarii, dispozitiile de plata, registrul salariatilor, contractele de munca si adeverintele salariale

• Gestiunea primara poate fi de doua feluri, fie a stocurilor, fie financiara. Prima, cea a stocurilor, inregistreaza intrarile si iesirile din stoc, emite facturi de intrare si de iesire cu privire la stocuri, inregistreaza bonurile de consum si rapoartele de productie. De asemenea, aceasta gestiune realizeaza balanta analitica a stocurilor. Gestiunea financiara calculeaza impozitele si taxele pentru stat, impozitul pe salarii, calculeaza accizele si fondurile speciale, intocmeste statele de dividente, intocmeste si depune declaratiile fiscale cu privire la taxa pe valoare adaugata sau impozitul pe profit. Totodata, gestiunea primara are in vedere raportarea periodica catre conducerea societatii (indicatori de performanta, situatia si structura patrimoniului, situatia platilor restante sau a creantelor neincasate), ofera asistenta in cazul controalelor, intocmeste dosare de leasing si de creditare si obtine certificare fiscale pentru licitatii.

De asemenea, Contabilicesc are la baza o echipa formata si din experti in Resursele Umane sau in infiintarile de S.R.L.-uri, respectiv P.F.A.-uri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram