Contabilicesc ro este firma preferata de contabilitate din Sectorul 6 al Capitalei

15 aprilie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Un domeniu de care cele mai multe persoane fug, care necesita atentie sporita asupra detaliilor si in care o singura virgula poate provoca pagube serioase, este contabilitatea. Lucrul cu cifre este, totusi, esential in orice afacere, care isi doreste sa fie de succes, deoarece este important sa fie cunoscute toate resursele financiare, pentru a fi gestionate corect.

Ce fel de servicii ofera firma de contabilitate din Sectorul 6, Contabilicesc?

In prezent, tot mai multi afaceristi renunta la departamentul de contabilitate din cadrul propriilor companii, pentru a apela la serviciile profesioniste pe care le pot oferi firmele de contabilitate. In Bucuresti, una dintre firmele de contabilitate renumite din Sectorul 6 este Contabilicesc, in cadrul careia activeaza cei mai buni experti contabili, capabili sa gestioneze perfect agentii economici si fondurile unei companii.
Contabilicesc este o firma bucuresteana de contabilitate, care a luat fiinta in urma cu cativa ani si care ofera numai servicii profesioniste, atat de necesare detinatorilor de intreprinderi. Echipa Contabilicesc se sprijina pe o baza solida de cunostinte economice, acumulate in anii in care au oferit sprijin in domeniul contabil, ceea ce garanteaza faptul ca pot rezolva orice problema de natura economica ar putea aparea. Aceasta firma din Bucuresti ofera urmatoarele servicii:
• Contabilitate primara (a gestiunilor de numerar, a operatiunilor de gestiune, a decontarilor interne, a salariilor)
• Gestiune stocuri (inregistrarea in evidenta analitica a intrarilor si iesirilor de stoc, evidenta gestionara global-valorica, evidenta gestionara cantitativ-valorica, evidenta analitica a obiectelor de inventar si a mijloacelor fixe)
• Gestiune financiara (calculul impozitelor si taxelor datorate bugetului de stat, intocmirea statelor de dividente si calculul impozitelor aferente acestora, intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale, raportari financiar-contabile intocmite periodic, intocmirea rapoartelor periodice, informarea periodica si permanenta a conducerii asupra modificarilor din mediul economic si fiscal, asistenta la conntroalele efectuate de stat, efectuarea periodica a punctajelor cu administratia financiara, obtinerea certificatelor fiscale pentru participarea la diverse licitatii sau in alte scopuri solicitate de catre client, intocmirea bilanturilor semestriale, intocmirea bilanturilor anuale)

De ce sa alegeti colaborarea cu firma de contabilitate, Contabilicesc, din Sectorul 6?

• Echipa din cadrul Contabilicesc ofera numai servicii de calitate exceptionala, care vor aduce o crestere considerabila pe piata afacerilor dumevoastra.
• Caracterizata de profesionalism si dinamicitate, toti clientii sunt multumiti de modul in care firma s-a ocupat de problemele financiare.
• Exista o continua comunicare intre client si firma de contabilitate, de aceea echipa este foarte eficienta, iar clientii satisfacuti.
• Contabilicesc acorda o atentie sporita detaliilor, de aceea nu le va scapa niciun aspect al contabilitatii intreprinderii dumneavoastra.
• Aceasta firma de contabilitate pune la dispozitia clientilor sai, la tarife avantajoase, cele mai bune servicii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram