CIEL Romania pune la dispozitie un soft de gestiune util in orice companie

9 august 2016

In orice afacere, este nevoie de un creier care sa organizeze cu succes activitatea si sa tina totul sub control, fie el si artificial. Orice afacere functioneaza mai eficient daca are in spate un soft de gestiune, astfel incat toate resursele sa fie bine contorizate si toate rapoartele sa poata fi intocmite usor. Important este ca utilizatorii sa introduca datele necesare corect si in timp util, iar restul va merge ca pe roate cu un program de gestiune asa cum este cel proiectat de CIEL Romania.

Un program de gestiune este perfect pentru gestiunea stocurilor si a procesului de productie, dar nu numai. Acesta are functii si aplicabilitati multiple. In plus, programele de gestiune de la CIEL Romania pot fi personalizate, astfel incat sa fie cat mai potrivite afacerii utilizatorului. Pentru ca gestiunea stocurilor sa fie cat mai bine pastrata, se pot inregistra mai multi utilizatori, limitandu-se accesul in diferite sectiuni ale aplicatiei. Fiecare utilizator poate personaliza interfata programului de gestiune dupa propriul plac, astfel incat sa lucreze cu aplicatia software financiar-contabila cu usurinta si cu placere.

Alegerea unui program de gestiune pentru magazin ajuta la eficientizarea tuturor resurselor: timp, energie si bani. Programele de gestiune create de CIEL Romania sunt realizate in asa fel incat sa poata afisa modificarile legislative si functionale pentru ca toate documentele sa fie actualizate in timp real. In plus, meniurile contin indicatii si exemple, astfel incat aplicatia software sa poata fi utilizata cat mai rapid si mai usor, iar formulele interne permit configurarea si aplicarea unor reduceri generale sau personalizate, in functie de strategia de marketing pe care utilizatorul vrea sa o aplice afacerii sale.

Cu ajutorul unui soft de contabilitate se poate tine atat gestiunea stocurilor, cat si evidenta productiei, a materialelor folosite si a costurilor de productie. CIEL Romania pune la dispozitia clientilor sai variante gratuite de soft de gestiune si variante demo ale softurilor complexe de gestiune. Atunci cand utilizatorii sunt multumiti si vor sa treaca la un soft de contabilitate platit, toate datele introduse anterior in varianta demo vor fi importate automat, astfel incat sa fie pastrata gestiunea stocurilor.

Pentru mai multe detalii despre programele de gestiune pentru un magazin si softurile de gestiune a stocurilor, accesati site-ul oficial al companiei CIEL Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram