Arhivarea documentelor pe intelesul tuturor

06.02.2017 / Finante / Contabilitate / Bucuresti

Documentele financiar-contabile trebuie păstrate, potrivit reglementărilor legale în vigoare, pe o perioadă de până la 75 de ani de la crearea lor. ...

Managementul documentelor reprezinta o grija in minus pentru ...

Managementul documentelor este piesa de rezistenta a „bucatariei” companiilor, indiferent de vechime, specific sau dimensiuni.

Recuperare date HDD sau data backup sunt cele ...

Fie ca este vorba despre utilizatori publici sau privati, persoane fizice sau juridice, realizarea de data backup sau recuperarea date HDD ajunge sa fie inevitabil un subiect ce va primi atentie.

Procesul de scanare documente – de la incertitudine ...

Din acest motiv, activitatea de conversie documente sau scanare documente devine un subiect de interes pentru orice companie aflata intr-o situatie de acest gen.

Arhivarea documentelor este o povara necesara

Conform unei noi reglementari, toate subiectele de drept vizate au obligatia de a arhiva documentele financiar-contabile in arhiva proprie un anumit numar de ani.

Amanet Romero - servicii de schimb valutar in ...

Amanetul este solutia ideala pentru problemele cauzate de criza financiara, care este inca un aspect prezent in viata de zi cu zi.

Calculator salarii

Mondo Conta lanseaza instrumentul de calcul salarial in RON si in EUR.

CIEL Romania pune la dispozitie un soft de ...

In orice afacere, este nevoie de un creier care sa organizeze cu succes activitatea si sa tina totul sub control, fie el si artificial. Orice afacere functioneaza mai eficient daca are in spate un soft de gestiune, astfel incat toate resursele sa fie bine contorizate si toate rapoartele sa poata fi

Imprumut online

Intr-un interval destul de scurt de timp putem sa facem rost de bani intr-un mod rapid, doar apeland la imprumuturi online, adica la creditele nebancare.

Invata cum sa alegi un bun contabil Arad

Da, si atunci cand vrei sa-ti alegi un contabil Arad va trebui sa fii cu ochii-n patru, caci, dupa cum bine stii, nu tot ce zboara se mananca! Deci, inainte de a-ti mari echipa cu un nou membru, acorda atentie sporita urmatoarelor criterii de selectie.

Consultanta fiscala Arad de la prcontrol.ro - din ...

Interesat de consultanta fiscala Arad? Vrei sa intelegi bunul mers al afacerii tale si sa continui pentru succesul dorit? In acest caz, este bine sa lucrezi cu cei de la P.R. Control & Accounting care se vor ocupa de tot ce tine de consultanta infiintare firme, contabilitate, expertiza contabila si multe

Cum pot obtine un credit persoanele cu istoric ...

Institutiile financiare nebancare intocmai ca si bancile au politici de acordare de imprumuturi rapide foarte bine implementate. In momentul in care doriti sa contractati un nou imprumut rapid in cazul in care figurati la Biroul de Credit cu greu veti mai putea convinge un IFN sa va acorde suma de bani

6 intrebari pe care sa i le pui ...

Daca esti pus in situatia de a angaja un contabil profesionist, trebuie sa stii ce anume sa ii ceri

Contabilicesc.ro este o firma de contabilitate din Bucuresti ...

Contabilicesc este o firma de contabilitate din Bucuresti, care are la baza o echipa cu experienta in acest domeniu. De curand, firma in cauza si-a extins aria de activitate astfel incat asigura servicii de calitate de contabilitate si persoanelor fizice sau juridice din sectorul 4 al Bucurestiului. Administratorii sau actionarii firmelor

Consultanta fiscala Arad

Bine v-am gasit sau regasit la un click distanta de visul dumneavoastra implinit, doar prin consultanta fiscala Arad. Prcontrol va ofera oferte si servicii calitative. Ne dorim ce este mai bun pentru clienti. Firma noastra a fost constituita din dorinta de a reprezenta un raspuns intrebarilor beneficiarilor.

Contabilicesc.ro este firma preferata de contabilitate din Sectorul ...

Un domeniu de care cele mai multe persoane fug, care necesita atentie sporita asupra detaliilor si in care o singura virgula poate provoca pagube serioase, este contabilitatea.

Grupul Darian DRS numește 8 noi parteneri, iar ...

ncepând cu anul 2016, Darian DRS SA – societatea de evaluare și consultanță a Grupului Darian DRS, ce a aniversat anul trecut 25 de ani de existență, înființată la Cluj-Napoca de domnul Adrian Crivii, fondator si partener coordonator la nivel național, avându-l alături ca partener senior și director operațional pe domnul

Contabilicesc.ro ofera servicii de contabilitate exceptionale la preturi ...

Afacerile de succes se recunosc dupa modul in care este gestionat registrul contabil al firmelor respective.

Arhiva de documente, administrare interna sau externalizata?

Administrare interna a documentelor sau externalizare a arhivei? ArchivIT este solutia potrivita, afla avantajele unei colaborari!

S-a lansat site-ul Finanza.ro, cel mai nou blog ...

Site-ul Finanza a devenit de curand cel mai nou portal online axat pe domeniul economic pentru persoanele care vor sa fie la curent cu tot ce tine de acest sector, atat in Romania, cat si in strainatate.

Priboi si Asociatii - despre noua abordare ANAF

Da, este corect ce zice domnul Ciolos a declarat ca ANAF nu trebuie sa fie un organ represiv, ci un partener al mediului de afaceri dar...