Vele Negre – pirati violenta si scene de sex in noul serial difuzat de Paramount Channel

8 ianuarie 2015

Mizand pe caracterul dramatic si totodata socant al productiei, Jonathan E. Steinberg si Robert Levine, producatorii serialului, au plasat actiunea pe insula New Providence. Fiind gandit ca o continuare a povestilor regasite in romanul Insula Comorii scris de Robert Louis Stevenson, show-ul are deja in palmares doua premii Emmy. Premiera TV in America a avut loc pe 25 ianuarie 2014, iar atunci serialul a captat definitiv atentia si interesul fanilor.
Lumea piratilor capata o noua infatisare in Vele Negre. Povestea Capitanului Flint, un pirat genial, dar temut de cei din jur, este cea asupra careia serialul se axeaza. Insula New Providence nu cunoaste notiunea de ``lege``, iar prostituatele, hotii, vanatorii de averi si piratii sunt singurii ei locuitori… pana la un punct. Amenintarile nimicirii devin permanente atunci cand Flota Britanica se intoarce pentru a-si recapata teritoriul. In lupta pentru supravietuire, brutalitatea si curajul sunt incrustate in actiunile piratilor pentru salvarea insulei lor.
Firul evenimentelor se intensifica pe masura ce episoadele trec – “E un ton cu totul diferit, cred, fata de orice alta poveste cu pirati pe care am auzit-o.”, a declarat Steinberg intr-un interviu pentru nydailynews[.]com. Actrita Hannah New, care joaca rolul lui Eleanor Guthrie, o femeie pe care o caracterizeaza puterea si independenta, adauga: “Este o lume in care sexualitatea si limitele nu cunosc normalitatea.”.
Filmat in Cape Town, serialul promite peisaje incredibile, actiune care nu cunoaste limite si personaje uimitoare, putand fi considerat un succesor al serialelor istorice precum The Borgias, The Tudors sau al productiei de succes Game of Thrones.
Steinberg este producator executiv, alaturi de Michael Bay, regizor cunoscut in intreaga lume pentru filme precum Armageddon sau seria Transformers si producator al blockbuster-ului Teenage Mutant Ninja Turtles, alaturi de Brad Fuller si Andrew Form, in timp ce Michael Angeli, Doris Egan si Levine sunt producatori co-executivi.
In Romania, Vele Negre are premiera pe 10 ianuarie, pe Paramount Channel, incepand cu orele 23:00.
Nu rata noul serial TV in care misterul, secretele, socul si drama te vor captiva pana la ultimul minut.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram