Top filme si seriale de Craciun difuzate pe canalele Viacom

18 decembrie 2014

Daca te-ai plictisit de acele filme pe care le-ai vazut de sute de ori, Viacom a selectat pentru perioada de vacanta filme pentru intreaga familie, indiferent de varsta: filme si seriale perfecte pentru a crea acea atmosfera a Craciunului pe care ti-o doresti. Paramount te va ajuta sa creezi o atmosfera confortabila si te va face sa intelegi ca sarbatorile de iarna inseamna timp petrecut cu familia si povesti spuse in jurul bradului in asteptarea lui Mos Craciun si, mai ales, inseamna reintalnirea cu persoanele pe care nu le-ai mai vazut de mult timp. Comedy Central Extra creraza prin serialele sale acea isterie a Craciunului, abordata intr-un mod comic specific Comedy Central Extra: o multime de accidente amuzante si momente de parodie. Daca vrei sa sarbatoresti Craciunul intr-un mod neconventional, atunci Comedy Central Extra este canalul TV perfect unde poti vedea partea amuzanta a activitatilor zilnice: cat de ciudat si comic reactioneaza unele persoane la situatii care par a fi normale sau cum aduce Mos Craciun cadourile. nickelodeon va prezenta copiilor episoade speciale de Craciun intr-o maniera amuzanta, iar binecunoscutele personaje ii vor distra cu siguranta pe acestia.
In acest an de Craciun, Paramount Channel a selectat filme clasice pentru cei care prefera sa petreaca o dupa-amiaza sau o seara in compania familiei, uitandu-se la un film bun: A Nanny for Christmas, Serendipity si Snow Day sunt doar o parte din selectie.
A Nanny for Christmas este o comedie despre micile minciuni nevinovate, dorinte uriase si o femeie care pare ca si-a gasit sufletul pereche in cele mai neasteptate circumstante, devenind o bona de Craciun. Pe 24 decembrie, la ora 19:20, la Paramount Channel vei fi curpins de atmosfera de Craciun nu numai prin actiune si decor, ci si prin melodiile de fundal: My Real Christmas, It doesn’t get better than this si How about you.
Serendipity spune povestea a doua persoane care se revad dupa ani de la prima lor intalnire, se indragostesc si se despart, convinsi fiind ca intr-o zi se vor regasi. Poti vedea acest film la Paramount Channel, pe 24 decembrie, la ora 21:00 si, chiar daca vei avea impresia ca personajele principale au stat mereu impreuna pe durata filmarilor, vei fi surprins sa afli ca John Cusack si Kate Beckinsale au filmat doar cateva zile impreuna si s-au vazut pentru un timp foarte scurt.
Nu exista Craciun fara zapada. Iar o zi cu ninsoare este acea zi la care copiii viseaza si pe care parintii o detesta. Snow Day arata ce se intampla in nordul New York-ului atunci cand un strat gros de zapada ii impiedica pe copii sa mearga la scoala. Filmul va fi difuzat pe 25 decembrie, la ora 13:40 pe canalul Paramount si te va binedispune cu siguranta. Iti sugeram sa fii atent la scena in care Hal gaseste in piscina bratara de picior cu medalionul in forma de balena: melodia folosita in aceasta scena este muzica “Big W” folosita in It's a Mad, Mad, Mad, Mad World.
Deoarece Craciunul inseamna zambete si rasete, Comedy Central Extra difuzeaza de sarbatori, pe 25 si 26 decembrie, episoade speciale pentru a distra intreaga familie. De la 18:20 pana la 23:30, Comedy Central Extra te va face cu siguranta sa razi si sa te gandesti ca ai avut o zi de Craciun relaxanta: SpongeBob Square Pants (25 decembrie, ora 18:20), Everybody Hates Chris (26 decembrie, ora 18:20), The King of Queens (25 decembrie, ora 18:50), The Millers (25 decembrie, ora 19:50), Rules of Engagement (25 decembrie, ora 20:20) si South Park (25 decembrie, ora 23:00) sunt doar cateva din serialele care vor avea episoade speciale de Craciun.
Viacom se gandeste si la Craciun in aceasta perioada, iar nickelodeon va difuza filme si seriale nu numai pentru prescolari, ci si pentru copiii mai mari. Fop Marathon (20 decembrie, ora 13:55), Snowman and Snowdog (24 decembrie, ora 09:45) si Turtles (28 decembrie, ora 19:00) ii va face pe cei mici sa rada si sa se simta grozav si, in acelasi timp, vei avea si tu un moment de relaxare uitandu-te cu ei la serialele care iti aduc aminte de copilarie.
E timpul pentru relaxare. Asigura-te ca totul e pregatit pentru o vacanta asa cum e descrisa in povesti. Si nu uita sa alegi un film bun: vacanta ta de Craciun va fi mult mai relaxanta cu filmele difuzate de Paramount, Comedy Central Extra si nickelodeon.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram