Tobele de copii nou aduse in selectiile Ilbambino bucura micutii

23 iunie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Tobele de copii care au fost nou introduse in ofertele magazinului online de profil Ilbambino ii bucura nespus pe micutii care isi doresc diversitate, care doresc modele, culori si sunete placute, pe care sa le auda (daca sunt bebelusi) sau pe care sa le atinga pentru intr-o muzica placuta. Aceste tobe sunt jucarii interactive care in prezent bucura copiii si ii invata cum sa isi coordoneze miscarile precum si care este legatura dintre cauza si efect, si pe viitor pot insufla acestora inclinatia catre muzica.
Orice set de tobe pentru copii transforma orice micut intr-un mic baterist desavarsit. Imaginatia copiilor se poate imbogati, proiectandu-si o cariera in muzica la nivel international, astfel incat la intrebarea „Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?”, acestia vor sti sa raspunda.

Instrumentele de percutie pentru copii si modelele ce pot fi comandate de pe Ilbambino

Instrumentele de percutie pentru copii sunt, prin excelenta, tobele, dar toba pentru bebe nu poate fi la fel cu toba pentru un copil de 7 ani, spre exemplu. Asadar, modelele difera, si nu intotdeauna, tobele vin in set: pe site-ul Ilbambino exista atat tobe individuale, cat si seturi de tobe pentru copii:
• Tobe interactive pentru bebelusi
Este un sistem muzical cu numere (1, 2 si 3), cu butoane si cu sunete; el ajuta la asimilarea deprinderii bebelusului cu conexiunea dintre elemente, si au un rol educativ, dar si distreaza bebelusul
• Toba care se da de-a rostogolul, pentru bebelusi
Rostogolirea tobei scoate anumite sunete; este o jucarie muzicala cu aspect de toba
• Tobele pentru copiii intre 3 si 7 ani de tip bongos
Sunt sisteme de 2 tobe care pot fi incercate si gestionate foarte usor, efectele de percutie fiind incantatoare
• Set de tobe pentru copiii intre 3 si 7 ani
Setul de tobe nu va fi unul complet, deoarece ar fi prea dificil pentru copilasi, insa cuprinde o toba mare, 2 tobe mici si 1 snare
• Pentru copiii de peste 7 ani, modelele de mai sus sunt plictisitoare, dar exista si seturi de tobe completate cu pedala, cu mai multe tobe mici si cu un aspect mult mai aproape de un set de tobe real

Toba de copii: de ce este jucaria perfecta si de ce este recomandat sa se comande de pe Ilbambino?

Toba este o jucarie folosita foarte simplu: a bate intr-un obiect si a il face sa sune este ceva aproape instinctiv, iar pentru copii, aceasta actiune va fi naturala, si rasplata (sunetele, distractia) va fi mare. Noile tobe de copii de pe Ilbambino vin si in alte modele fata de cele prezentate in lista de mai sus, asadar pentru orice copil cu orice gust in materie de jucarii si activitati, exista toba potrivita.
Ilbambino este magazinul online potrivit pentru achizitionarea de tobe tocmai datorita faptului ca modelele sunt foarte diversificate. Un alt argument consta in producatorii de la care reprezentantii Ilbambino importa aceste jucarii. Un alt motiv de alegere a unei tobe sau al unui set de tobe pentru copii de aici este ca Ilbambino este un magazin prin intermediul caruia se comercializeaza exclusiv articole care tin de lumea copilariei.
Compania care opereaza magazinul Ilbambino poate fi contactata printr-un e-mail trimis la adresa de mail de pe site, sau prin apelarea unuia dintre numerele 0746.32.032 sau 0732.754.171.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram