Stand Up Comedy Sambata 4 Martie Bucuresti | Terasa Florilor

28 februarie 2017

Stand-Up Comedy Sambata 4 Martie Bucuresti | Terasa Florilor

Terasa Florilor te asteapta sambata, 4 martie incepand cu orele 20:30 la un show unic de stand-up comedy by Cristian dumitru & Friends.
Vino sa razi cu pofta alaturi de Cristian Dumitru si Raul Gheba, doi comedianti cu experienta pe care ii stii ori de la televizor ori din filmuletele funny de pe net.

REZERVARI SI ALTE INFO LA:0755097931 / 0212530376

Raul Gheba: Finalist Romanii au Talent. Este din Tulcea, dupa certificatul de nastere si din venezuela dupa nume. Cand era mic manca icre negre pe paine, nu pentru ca avea bani ci pentru ca asa mancau toti locuitorii orasului in care s-a nascut si a crescut.

Cristian Dumitru: “Desi fac stand-up din 2003 inca mi se mai intampla uneori sa mi se ceara la intrare banii pe bilet.”, marturiseste cu umor comediantul.
Desi este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV, pe Cristian il stii cu siguranta si din filmuletele virale de pe net: Luati-o-n cur, Maicador, Un cocalar la interviul de angajare, etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram