Stand Up Comedy Sambata 3 Iunie Bucuresti | Doua spectacole

29 mai 2017

Stand-Up Comedy Sambata 3 Iunie Bucuresti | Doua spectacole

Daca ai ramas in wekeend prin Bucuresti si nu stii ce ai putea face, iti dam noi un pont.
Hai sa razi cu pofta la un Stand-Up Comedy by Cristian Dumitru & Friends.
Sambata asta la Copper’s Pub avem show de la 20:30 si 23:00.

Pentru rezervari sunati la: 0744.914.007 sau la 0787.655.876

Vino sa te distrezi alaturi de cei 3 comedianti:

Fulvio Balboni este actorul care interpreta personajul Scalzone in serialul Trasniti in Nato de pe Prima tv. Mafiotul mafiotilor!
Fulvio Balboni este un tip energic, a castigat marele premiu in productia tv “Banc- show” de la Prima tv, comediant in “Traznitii”, ne face sa zambim de fiecare data cand incepe sa vorbeasca, ajutat de accentul lui italian. Fulvio Balboni este singurul italian cu Buletin de Giurgiu.

Adrian Lungu este câștigător al Stand Up Fest 2015, Adrian Lungu, aka Adi Bobo, este un moldovean care a susținut spectacole în toată țara și nu are de gând să se oprească decât pe la 93 de ani, după cum susţine! Este energic și pătimaș în ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desăvârșit care te va cuceri cu naturalețea sa pe scenă.

Este si finalist al emisiunii Iumor. Adrian Lungu a avut un moment fabulos. I-a făcut pe toţi să râdă cu gura până la urechi. A fost atât de îndrăgit, încât a obținut cel mai mare număr de voturi din partea publicului pe aplicația iUmor, voturi care l-au trimis direct în finală.

Cristian Dumitru face stand-up comedy inca din 2003, an in care acest gen a inceput sa prinda contur si la noi in tara. A inceput in bucuresti dar in acesti ani a sustinut spectacole in majoritatea oraselor mari din tara. Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV si ca a reusit sa sustina spectacole atat in tara cat si in strainatate.

Pentru rezervari sunati la: 0744.914.007 sau la 0787.655.876
Pret bilet 30 lei

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram