Stand Up Comedy Bucuresti Sambata 9 Septembrie

19 august 2017

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 9 Septembrie

Sambata, 9 Septembrie Copper’s Pub da startul celui de al 3 lea Sezon de Stand-Up Comedy by Cristian Dumitru & Friends.

Pe 9 Septembrie te vor face sa razi cu gura pana la urechi: George Bonea (semifinalist Romanii au talent), Cristi Popesco (zis si “asta ar fi una dintre glume”) si Cristian dumitru (cel mai bun comediant care nu APARE PE TV)

Pentru rezervari sunati la: 0744.914.007 sau la 0787.655.876

George Bonea:
este unul dintre comediantii cu experieta din Romania, fiind cunoscut atat pentru show-uri cat si pentru aparitiile TV, in presa sau in online. S-a facut remarcat prin aparitiile TV, prin stilul energic, glumele cu talc, subiectele actuale si sociale, cinism si ironie. George Bonea face stand up comedy de mai bine de 5 ani in Bucuresti si in tara, insa a devenit cunoscut publicului larg in mai 2015, cand a ajuns in semifinala “Romanii au talent”. Temele show-urilor sale sunt legate de societate, cutume, istorie, relatii, intamplari din viata.

Cristi Popesco:
este unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi de one-liners, care susţine că a atins “apogeul” carierei sale când a apărut la Etno Tv. Prestaţia sa a devenit virală datorită celebrei replici, “Asta ar fi una dintre glume!“.

Cristian Dumitru:
Face stand-up comedy inca din 2003. A sustinut pana acum spectacole atat in marile orase ale tarii noastre cat si in strainatate. Spectacolul sau este cel mai interactiv show de acest gen din Romania. Pe Cristian l-ai vazut si in cateva filmulete semnate „d-ale lu’ Dumitru” ajunse virale pe net (luati o n cur, esti fumat daca, un cocalar la interviul de angajare, cand vorbesti pe skype cu un prieten plecat in anglia, etc)

Pentru rezervari sunati la: 0744.914.007 sau la 0787.655.876

pret bilet 30 lei

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram