Stand Up Comedy Bucuresti Sambata 18 Februarie | Maior Cafe

15 februarie 2017

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 18 Februarie | Maior Cafe

Sambata, 18 februarie 2017 Maior Cafe te asteapta la o portie zdravana de stand-up comedy. Vino sa razi de toti si toate alaturi de Raul Gheba si Cristian Dumitru.

Rezervari si info la: 0724.024.711 sau 0744.477.925

Raul Gheba: Daca nu l-ai vazut pana acum live cu siguranta Il stii de la emisiunea :” Romanii au talent”.

Raul este primul comediant roman care a participat la aceasta emisiune si a reusit sa ajunga chiar si pana in finala.

Ce nu stii despre Raul: La o înălțime de 1.83 și o greutate de 80kg Raul Gheba are cea mai scârboasă mono-sprânceană dintre toți comedianții români.

Cristian Dumitru:

Daca pe ceilalti doi ii stii cu siguranta de la tv, pe Cristian il stii ori de la show-urile saptamanale pe care le sustine atat in bucuresti cat si in tara ori din filmuletele funny de pe net.

Cristian este actor si a inceput sa faca spectacole de stand-up comedy inca din 2003din pasiune. “M-am apucat sa fac stand-up comedy cand nici eu, nici publicul nu stiam ce inseamna cu adevarat genul asta de umor. Definitia standard era:” E aia ma ce face Seinfeld”.”

Comediantul se mandreste cu faptul ca are cel mai intercativ show de acest gen din Romania si ca es cel mai tare comadiant care nu APARE PE TV!

Rezervari si info la: 0724.024.711 sau 0744.477.925

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram