Sosetele nepereche o moda sau neatentia de dimineata?

26 august 2016

Moda prezentului infatiseaza blugi rupti, la care se adauga picatele, suprapuneri de materiale diferite, culori vii sau mult negru, forme si taieturi asimetrice – pe scurt, o nebunie generalizata, care naste incantare printre tinerii cu pofta si curaj de a se exprima prin imbracaminte. Baietii poarta papioane la vestimentatii casual, curele cu catarame care ies in evidenta, fetele poarta parul in culori roz sau mov si genti cu forme de vinil sau cu modele traditionale romanesti.

Sosetele desperecheate, declaratie de personalitate
Tu ce faci ca sa te remarci prin vestimentatie? Sosetele in culori sterse si de o uniformitate plictisitoare sunt tot mai des inlocuite de cele viu colorate, cu modele recognoscibile. Un semn de personalitate, sosetele desperechate au devenit de la accidentala neatentie matinala o declaratie de personalitate, de curaj si chiar de simt estetic. Pentru somnorosii fortati sa se trezeasca dimineata, poate fi doar un accident, pentru altii e deja un brand personal. Indiferent ca le porti in pereche sau iti plac asocierile indraznete, la Ciserom gasesti modele cu imprimeuri, in culori puternice sau cu geometrii deosebite.

Stilul relaxat si aparent nonsalant, delasator, a capatat in ultimul timp tot mai multi adepti si se remarca, pe langa vestimentatie, in coafura. Suvitele rebele, care cresteaza frunti masculine si feminine deopotriva, completeaza o tinuta aparent aleasa la intamplare, dar in fapt atent studiata. Materialele tocite sunt altele in fiecare zi, iar falsa lor uzura subliniaza, o data in plus, tendinta catre un stil relaxat, natural pana la extrem.

Asimetrii indraznete si tricouri cu trupe rock
Nota de indrazneala este perfect subliniata si de tricourile cu mesaje provocatoare sau cu imaginea trupei rock preferate. Se potrivesc cel mai bine cu o fusta metalica sau din piele, blugi evazati, purtati cu tocuri, intr-o tinuta all black, cu o geaca pana in talie din denim sau cu o camasa cu carouri pe deasupra. Aceste combinatii le vezi cel mai adesea la concerte si festivaluri, fiind in acelasi timp o solutie pentru iesirile in centru, cu prietenii.

Si tot in centru cu prietenii, tinerele, care nu poarta tocuri decat la evenimente, poarta tenesi in doua culori, cu sosete desperechetate. Este felul lor de a iesi in evidenta. Bineinteles ca si esarfa, tunsoarea, machiajul si multele bratari completeaza un stil asimetric, nu mereu asortat, dar mereu interesant, capabil sa atraga priviri curioase. Acum, filosofia vestimentatiei a trecut de la celebrut „out of the box” la „there is no box”.

Must have-urile toamnei, care te pun in lumina
Rucsacul, un accesoriu functional, a capatat de la designerii de produs note elegante si accente extravagante. Diversitatea e mai mare ca oricand si include imprimeuri cu motive populare, accente metalice, detalii aplicate, franjuri in still hippie, tonuri pale pentru romantici si chiar blana. Inca o data, se pune accentul pe combinatia dintre utilitar si extravagant, dintre relaxat si chic.

Pe langa vestimentatie si accesorii, ochelarii ‚‚de vedere’’ au prins valoare de nestemata, de giuvaer sau de pandantiv si sunt purtati pentru un aer intelectual sau pur si simplu boem. Ochelarii cu rame largi si contururi indraznete, in variante cromatice asortate cu cele ale adidasilor si ale sosetelor sunt din ce in ce mai prezenti. La fel, si tonurile de kaki sunt pe val. Culorile pamantii, insa, au nevoie de accesorii care sa puna tinuta in lumina, sa te scoata din anonimat si sa treci drept fashion expert. O data in plus, ochelarii, sosetele Ciserom, rucsacul sau bijuteriile supradimensionate vor face diferenta intre o tinuta banala, dar poate corecta, si o tinuta admirata de toti cei din jur.

Intr-un mediu tot mai agitat, mai apasator si stresant, stilul nonsalant vine parca in ajutorul finului observator, sa balanseze vizual incrancenarea celor care se tin strans cu mainile de barele de siguranta din autobus si nonsalanta unei vestimentatii alese de aceiasi tineri calatori parca intr-un exces de nepasare.

Fie ca iti plac asimetriile duse pana la sosetele desperecheate sau e doar o intamplare matinala repetitiva, esti in tendinte!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram