Sfaturi si trucuri pentru o nunta ca de film

15 septembrie 2014

Dar oare cum poti gasi, in acest cadru minunat, locul cel mai potrivit pentru tine? Gaseste-ti inspiratia in filmele Paramount care vor fi difuzate in luna septembrie!
Daca ai visat intotdeauna la o nunta mica, unde sa va puteti bucura de atentia intregii familii si a prietenilor apropiati, o buna alegere poate fi o casa ce pastreaza arhitectura neo-clasica. Poti admira o astfel de casa in frumoasa poveste din Regasirea fiului (Losing Isaiah - Drama), cu Halle Berry in rol principal, ce va fi difuzata pe 13 septembrie, la ora 21:00.
Daca nunta ta de vis inseamna o petrecere grandioasa, cu multi invitati, lumini care stralucesc, un tort imens si o trupa care sa cante toate melodiile tale preferate, cea mai buna alegere este o nunta la hotel, la fel ca Marcus si Jacqueline, personajele din Boomerang, care aleg un hotel cu un stil unic. Bumerangul (Boomerang - comedie, drama, romantic) cu Eddie Murphy, va fi difuzat pe 13 septembrie, la 22:55. Arunca o privire pentru a decide daca acesta este locul potrivit pentru nunta ta.
Pentru o nunta nebuna si imprevizibila, pe care ai putea sau nu sa ti-o amintesti, exista doar un singur loc: Las Vegas. Poti explora Las Vegas-ul chiar de pe canapeaua ta, pe 19 septembrie, la 22:40, cu Totul va fi bine (Everybody’s fine - adventura, drama), un film cu doua actori impresionanti: Robert de Niro si Drew Barrymore.
Pentru cei indrazneți si curajosi, o plaja pe o insula izolata, inconjurata de natura, poate fi locul fantastic pentru o promisiune pe viata. Stiri de acasa (The Shipping News - drama, romance), ce va fi difuzat pe 26 septembrie, la 22:40, te va duce intr-un astfel de loc, o casa arhaica in Newfoundland, cu ajutorul actorilor Julian Moore si Kevin Spacey.
Chiar daca ai gasit locul tau de vis, pregatirile de nunta pot fi uneori atat de dificile incat sa te determine sa cedezi. Personajele noastre din Furtuna, peripetii si... dragoste (Forces of Nature – comedie, romantic), care va fi difuzat pe 10 septembrie, la 22:40, Ben Affleck si Sandra Bullock, sunt acolo pentru tine cu cele mai bune dialoguri despre importanta casatoriei cu persoana potrivita si despre cum sa faci alegerea potrivita, desi uneori pare imposibil.
Decorurile filmelor Paramount sunt minunate surse de inspiratie, asa ca adapteaza-le si transforma-le pentru o nunta unica, precum o nunta de film.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram