Rabbids si Pinguinii din Madagascar aventuri de dupa amiaza la nickelodeon

8 decembrie 2014

Patru noi episoade din Rabbids vor fi difuzate in fiecare dupa amiaza din timpul saptamanii, iar iepurii vor avea parte de noi aventuri. In episoadele noi, un Rabbid se crede un pui dupa ce a fost lovit la cap, iar comedia se dezlantuie. Rabbids dezvolta o fascinatie pentru pistoane, in timp ce un Rabbid face eforturi disperate sa-si invete prietenul necivilizat cum sta treaba cu bunele maniere. O alta intamplare amuzanta are loc atunci cand un Rabbid ramane blocat intr-un seif bancar dupa ora inchiderii. Momentele din filmele SF sunt prezente si aici, pentru ca Rabbid din viitor de prabuseste pe Pamant si aduce o aventura inedita. Lenjeria intima este o alta problema a iepurilor, pentru ca acestia ajung sa se certe pe perechea perfecta de lenjerie, iar cand vine vorba despre imbolnavire, iepurii au o modalitate amuzanta de a uita de lucrurile urate, pentru ca imita stranutul atunci cand unul dintre ei este racit.
Pinguinii din Madagascar sunt o modalitate perfecta de a petrece serile, pentru ca cei mici pot urmari actiune amuzanta in timpul saptamanii de la ora 19:30. Echipa de super spioni nu este nascuta, este eclozata. Descopera secretele celor mai importante si amuzante pasari din spionajul global: Skipper, Kowalski, Rico si Private. Acesti elitisti ai elitei si-au unit fortele cu o organizatie sub acoperire, dar foarte chic, The North Wind. Condusi de frumuselul Agent Classified (v-am spune numele sau, insa dupa aceea ar trebui sa va... stiti voi!) trebuie sa-l opreasca pe Dr. Octavius Brine din a distruge lumea pe care o cunoastem.
Pentru comedie, super aventura si o echipa de spioni amuzanta, stati cu ochii pe nickelodon in timpul saptamanii!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram