Parma in Tavola locul de intalnire al artistilor de la FNT

23 octombrie 2014

"Suntem incantati ca putem sustine Festivalul National de Teatru si suntem convinsi ca invitatii nostri vor fi incantati de preparatele pe care le vom servi. Este prima data cand suntem parteneri ai festivalului, dar vom continua cu siguranta colaborarea si pe viitor" a declarat , proprietarul restaurantului Parma in Tavola.
Restaurantul Parma in Tavola va propune un meniu ce inspira simplitate, dar cu un aer impresionant, o experienta unica ce combina gust, miros si culoare, toate asociate cu cele mai bune vinuri alese chiar de bucatarul nostru, pentru a se contopi spre perfectiune cu preparatele existente în meniu.

Maurizio Morini – L-am definit “Chef Parmiggiano” intrucat iubeste gastronomia tipica a culturii italiene, in special pe cea natala, din Parma. Presedinte timp de 12 ani al Asociatiei Italiene a Somelierilor (AISParmense), este un excelent cunoscator al universului vinului si a asocierii acestuia cu diferitele preparate.

Un bucatar desavarsit si un caracter sociabil, iubeste sa comunice deschis cu invitatii sai si sa raspunda la orice intrebare, detaliu vital pentru a fi bucatar la nivel inalt, iar de la Parma In Tavola acest lucru nu lipseste!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram