Paramount prezinta o noua colectie de 45 de filme premiate dupa incheirea unui acord cu Miramax

23 iulie 2014

Colectia Miramax include o selectie variata de filme, de la comedie pana la drama. Consumatorii romani de televiziune vor fi incantati de scenarii, de actorii si de regizorii apreciati peste tot in lume – Nicole Kidman ofera o interpretare la nivel inalt in Orele, film premiat cu un premiu Oscar. George Clooney isi dovedeste perfect abilitatile cinematografice regizand Confesiunile unei minti periculoase. Pulp Fiction prezinta o lume de bande si gangsteri, o poveste cum doar Quentin Tarantino si-o poate imagina.

Paramount isi diversifica in permanența varietatea de filme pentru iubitorii de televiziune, prin urmare si colectia Miramax pentru Romania. Exista filme extraordinare de difuzat ce pot spori interesul oricarui consumator. Mai mult decat atat, calitatea acestor noi titluri este garantata, fiind parte dintr-o serie speciala, care se potriveste perfect cu vasta si apreciata colecție cinematografica Paramount de filme castigatoare de premii.

Miramax este un studio de film si televiziune, lider la nivel mondial, cu o colecție de peste 700 de filme, printre care unele dintre cele mai originale si apreciate filme independente precum: Chicago, Good Will Hunting, Pacientul englez, Life is Beautiful (La vita e bella) si City of God – precum si succese comerciale ca Jurnalul lui Bridget Jones si the Scream, Scary Movie si franciza Spy Kids.

Colecția Miramax a fost nominalizata de 284 de ori la premile Oscar, castigand 68 de premii, inclusiv 4 premii pentru Cel mai bun film. Echipa de distributie a reusit cu succes sa aduca aceasta asteptata colectie de titluri pe toate platformele existente și in curs de dezvoltare din aproape fiecare tara din lume.

Despre Canalul Paramount
Canalul Paramount este o retea cu transmisiune 24/24 ce difuzeaza filmele Paramount Pictures, cel mai vechi studio de film si unul dintre liderii de productie de entertainment. Paramount Chanels creaza un spatiu unic si contemporan pentru ca audientele sa se poata bucura de filme, documentare si scene din spatele camerei. Telespectatorii au acces la vasta biblioteca a filmelor iubite si premiate – de la povesti vizionare pana la povesti romantice si cele mai de succes productii, toate create de cei mai talentati oameni din domeniu. Paramount Channel este parte a Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA).

Despre Viacom International Media Networks
Viacom International Media Networks (VIMN), o unitate Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), este compus din unele dintre cele mai populare branduri de entertainment multimedia , incluzand MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLORS, Game One si Tr3s : MTV, Música y Más. Brandurile Viacom sunt urmarite la nivel mondial in mai mult de 700 de milioane de gospodarii, in aproximativ 170 de teritorii si traduse in 37 de limbi, prin mai mult de 200 de programe tv locale si mai mult de 550 de gadgeturi si tv pe telefon. Ramai informat asupra noutatilor VIMN vizitand www[.]twitter[.]com/VIMN_PR. Pentru mai multe informatii despre Viacom si activitatile sale, viziteaza www[.]viacom[.]com, blog[.]viacom[.]com si Viacom Twitter www[.]twitter[.]com/Viacom.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram