Paramount este acum disponibil in aproape 3 milioane de gospodarii din Romania

8 august 2014

Canalul TV Paramount ofera abonatilor de televiziune cu plata din Romania o selectie de filme clasice si filme premiate din catalogul Paramount, detinut de compania-mama VIMN, Viacom Inc. Programul include si alte filme americane de studio sau independente, cat si filme europene. Deasemenea, canalul mai ruleaza si selectii de cascadorii de film si imagini exclusive din spatele scenei, precum si interviuri cu actori si regizori.

"Suntem incantati sa extindem parteneriatul cu RCS & RDS intr-un timp atat de scurt. Acest lucru reprezinta cu adevarat un pas important nu doar pentru Paramount, ci si pentru celelalte canale din portofoliului nostru disponibil in Romania", afirma Bartosz Witak, General Manager al VIMN pentru Israel si Europa Centrala si de Est.

VIMN a fost in ultimul timp tot mai activ pe piata din Romania. Nickelodeon, canalul pentru copii din SUA detinut de catre compania de media, s-a aflat in luna iunie pe locul 2 in topul celor mai iubite canale TV pentru grupa de varsta 4-14 ani, conform audientelor Kantar. Acum, canalul Paramount este disponibil in aproximativ 3 milioane de gospodarii din Romania, incantand telespectatorii ce apreciaza calitatea unui film si care sunt interesati de diverse cascadorii din filme si imagini exclusive din spatele scenei.

Despre RCS & RDS
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Sud-Estul Europei, oferind servicii de telecomunicatie in Romania, Ungaria, Spania, Italia si Cehia. Compania si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe baza de fibra optica, furnizand servicii de televiziune, internet, telefonie mobila si fixa la nivel national.

RCS & RDS este lider in televiziunea prin Internet si cablu pe piata din Romania si cel mai mare furnizor de telefonie fixa. Este, de asemenea, cea mai mare companie de telecomunicatii care ofera in Romania un pachet complet de 6 servicii: DTH si televiziune prin cablu, Internet fix si mobil, Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil.

RCS & RDS este de asemenea prima companie care a investit in continut media, fiind proprietarul statiei singulare de stiri full HD, Digi24; 3 canale de sport, Digi Sport, un canal de film, Digi Film; 3 canale documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World.

Despre PARAMOUNTTM
Paramount este o retea de televiziune 24/24, care difuzeaza filmele Paramount Pictures, cel mai vechi studio american de film și unul dintre producatorii de top din lume in materie de filme de divertisment. Paramount creeaza un mediu contemporan si unic, pentru ca publicul sa poata celebra filmul, documentarele si momentele din spatele scenei. Telespectatorii au acces la o colectie vasta de filme indragite si premiate Paramount,– de la epopee vizionare, la romante ravasitoare, la blockbustere, toate create de catre cele mai mari talente si regizori din industrie. Paramount este parte din Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc.

Despre Viacom International Media Networks
Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., este compusa din cele mai populare brand-uri multimedia de divertisment, incluzand MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLORS, Game One and Tr3s: MTV, Música y Más. Brand-urile Viacom sunt vizionate la nivel mondial in peste 700 milioane de locuințe, in aproximativ 170 de teritorii si 37 de limbi prin peste 200 de canale TV programate si operate la nivel local și peste 550 de proprietați de digital media si televiziune mobila. Urmareste noutatile VIMN pe Twitter la adresa www[.]twitter[.]com/VIMN_PR. Pentru mai multe informatii despre Viacom si activitatea sa, vizitați www[.]viacom[.]com, blog[.]viacom[.]com si contul de Twitter Viacom.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram