Paintball Poiana Brasov? Da acum este posibil cu Bullet Paint

8 februarie 2017
Autor:
Zoom-Biz

Poiana Brasov este un loc de atractie pentru toata lumea, turisti sau de-ai casei, romani sau din strainatate, vara sau iarna. Cat timp e zapada, sporturile de iarna sunt la mare cautare. Vara se practica drumetiile montane si plimbarile in natura. Insa Poiana Brasov s-a mai imbogatit cu inca o atractie, este vorba despre paintball Poiana Brasov. Asa ca nu-ti mai ramane de facut decat sa pornesti un razboi colorat cu prietenii sau colegii de munca si sa te distrezi la maxim!

Pentru paintball Poiana Brasov, ia legatura cu reprezentantii Bullet Paint!

De cativa anisori si in Poiana se practica paintball-ul. Cine-ti propune acest joc interesant, atractiv, plin de culoare si adrenalina? Bullet Paint din Brasov care organizeaza in 3 locatii diferite din judet partide de paintball de toata frumusetea.

Cui se adreseaza Bullet Paint? Este vorba despre grupuri formate din familii, prieteni buni sau colegi de munca, din El si Ea. Aici se fac si team building-uri de succes, aceasta activitate desfasurata in aer liber fiind exact ceea ce si tu ai nevoie si intreaga ta gasca de prieteni, daca nu in fiecare zi, macar din cand in cand, o data pe luna sau, de ce nu, chiar in fiecare weekend.

In Poiana Brasov exista un teren de paintball special amenajat de catre echipa Bullet Paint, astfel incat distractia sa nu fie stirbita de niciun incident. Echipamentul de protectie complet iti este asigurat de catre Bullet Paint, la fel si arma si munitia. Tu va trebui sa platesti doar bilele pe care le folosesti in timpul jocului, insa nu trebuie sa-ti faci griji, preturile practicate de catre Bullet Paint sunt extrem de competitive, avantajoase si atragatoare.

Astfel, daca vrei sa ai parte de adrenalina, alege paintball Poiana Brasov ori de cate ori te afli in vacanta aici sau esti in trecere. Garantat nu vei regreta alegerea facuta! Insa trebuie sa stii ca Bullet Paint organizeaza partide de paintball nu numai in judet, ci si in imprejurimi, in zonele limitrofe sau chiar in judete mai indepartate, la cerere desigur.

Cum se joaca paintball Poiana Brasov?

Cele mai bune oferte de paintball Poiana Brasov iti sunt puse la dispozitie de catre echipa Bullet Paint. Aceasta iti propune si scenarii de joc diferite, daca imaginatia iti lipseste, plus regulamentul necesar pentru ca totul sa se desfasoare ca la carte.

Ai la dispozitie urmatoarele scenarii:

  1. Vanatoarea iepurelui;
  2. Capturarea steagului;
  3. Teh Bomb;
  4. Swat and terrorist;
  5. Protect de crown;
  6. Salvarea ostaticilor;
  7. Zombies attack.

Fiecare dintre aceste scenarii are regulile sale si tactici diferite de abordare pentru a fi sigur de reusita. Este important sa-ti imparti echipa, sa imparti si sarcinile, sa stabilesti forta ofesiva si cea defensiva si apoi sa te concentrezi nu asupra castigului, ci asupra distractiei.

Pentru detalii suplimentare, pentru rezervari sau alte intrebari poti lua negresit legatura cu echipa Bullet Paint. Aceasta iti sta oricand la dispozitie si te va ajuta cu tot ce ai nevoie pentru a organiza un joc de neuitat, atractiv pentru ambele tabere, pentru a te bucura de distractie si voie buna. Se fac si poze, iar amintirile raman pe viata!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram