Organizare cerere in casatatorie– Season Events Constanta

7 februarie 2017

Cererea in casatorie este un moment special pentru doi indragostiti!
Daca v-ati hotarat sa puneti marea intrebare partenerei si nu stiti cum sa faceti acest lucru intr-un mod cu totul si cu totul special Season Events Constanta va poate ajuta sa organizati o cerere in casatorie memorabila! Indiferent de buget, vom planifica impreuna un scenariu unic, in functie de ceea ce va doriti si credeti ca se potriveste persoanei iubite!
Organizare cerere in casatorie in Constanta VA OFERA cel mai bun plan pentru un moment plin de emotie in care veti obtine mult asteptatul “DA”!
Season Events Constanta este o agentie de organizari evenimente, ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa imprumute ceva din experienta noastra dar mai ales acelora care doresc un eveniment unic bazandu-se pe creativitatea si originalitatea noastra. Profesionalismul nostru ne recomanda pentru petreceri complexe, precum nunta sau botez in Constanta. Va ajutam sa alegeti tematica evenimentului si vom plia intreaga activitate din jurul evenimentului pe aceasta tematica. Impreuna cu dumneavoastra, vom alege decoratiunile alese pentru eveniment.
Cererea in casatorie este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu, momentul cand acestia isi unesc destinele si pornesc pe un drum impreuna. Multe femei viseaza la aceasta zi inca din copilarie.
In continuare va vom prezenta cateva traditii si obiceiuri de nunta internationale, din care ne putem inspira pentru a organiza o cerere in casatorie cu totul si cu totul deosebita.
In China – culoarea predominanta pentru nunta, este rosu, simbol al dragostei celor doi miri. Decoratiunile, cadourile si rochia miresei toate sunt realizate in nuante de rosu.
In Japonia – mireasa poarta cel putin doua rochii de mireasa, prima de regula este alba, insotita de un machiaj foarte elaborat, in care predomina albul. Rochia de petrecere este colorata, reprezentanta de un kimono de matase. Exista si o superstitie conform careia miri trebuie sa bea impreuna cate noua cupe de sake, pentru a avea noroc in casnicie.
In India – orice nunta are sigur 3 lucruri: dulciurile – ce simbolizeaza o viata fericita, ouale - simbol al fertilitatii si banii pentru o casnicie prospera. Mireasa este pictata cu henna si poarta numeroase bijuterii, iar rochia este reprezentata de un sari in nuante de rosu sau roz.
In Africa de Sud – la nunta trebuie sa fie prezente toate cele 12 simboluri ale vietii in cultura africana: vin, grau, piper, ierburi amare, apa, o cratita, o lingura, miere, o sulita, o matura, un scut, Biblia si Koranul.
In Jamaica – se obisnuieste sa se trimita felii de tort invitatiilor ce nu au reusit sa ajunga la nunta.
In Maroc – nunta dureaza intre 4 si 7 zile iar inaintea nunti mireasa este imbaiata in lapte.
In Franta – la nunta exista un obicei unic - paharul cu doua manere din care cei doi miri beau pe parcursul evenimentului. Acest pahar este mostenit din generatie in generatie si are valoare sentimentala.
In Grecia – miresele poarta voaluri colorate, scopul acestora fiind sa alunge duhurile rele. Si nelipsit de la orice petrecere greceasca este obiceiul de a sparge farfurii.
In Germania – exista un obicei foarte frumos, cei doi miri pregatesc un album, o carte in care spun povestea lor, de la inceputuri. Aceasta carte-album contine si poze si va fi vanduta invitatiilor, iar banii obtinuti vor fi un dar de inceput de drum pentru cei doi tineri casatoriti.
In Austria – la nunta domnisoarele de onoare poarta rochii asemanatoare cu rochia miresei, pentru a pacali duhurile rele, astfel protejeaza mireasaToate aceste traditii si obiceiuri sunt foarte frumoase si reprezentative pentru fiecare cultura in parte.
Noi venim in sprijinul tuturor celor ce vor sa organizeze cerere in casatorie, urmata de o nunta, indiferent de obiceiurile si traditiile alese si va punem la dispozitie servicii complete pentru nunta Constanta – 0762649069

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram