Magia sarbatorilor de iarna revine în Ploiești Shopping City: Fabrica lui Moș Craciun îşi redeschide porţile

20 noiembrie 2014

Fabrica lui Moș Crăciun se întoarce la Ploiești Shopping City
Ploiești Shopping City lansează aventura sărbătorilor de iarnă. O atmosferă de poveste, alături de evenimentele speciale dedicate celor mici, cadourile pentru cei dragi şi promoţiile vor fi vedetele centrului comercial în următoarele săptămâni. Astfel, după succesul de anul trecut, când peste 4.500 de copii au participat la campania Fabrica lui Moș Crăciun, evenimentul revine weekend-ul acesta la Ploiești Shopping City. Vineri, 21 noiembrie, ora 17:00, micuții ploieșteni sunt așteptați să participe la ateliere de împachetat bomboane, de realizat jucării din piese LEGO și de colorat felicitări de Crăciun. Apoi, copiii se vor putea fotografia cu Moș Crăciun sau spiridușul său șef, iar poza realizată va fi disponibilă pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City. La final, toți participanții vor primi o diplomă și o insignă care atestă rolul lor de ”Ajutor al lui Moș Crăciun”. Fabrica lui Moş Crăciun este deschisă zilnic, de luni până vineri, între 17:00 şi 21:00, iar sâmbătă şi duminică, între 11:00 şi 21:00.
Black Friday îi invită pe vânătorii de reduceri la Ploiești Shopping City
Vineri, 21 noiembrie, magazinele din Ploiești Shopping City vor avea reduceri semnificative de până la 70% și un program special de Black Friday. Așadar, pasionații de smart shopping sunt așteptați să viziteze magazinele de electronice și electrocasnice care se vor deschide de la 6 dimineața, dar și celelalte spații comerciale care își vor încheia programul la miezul nopții.
Tombola cu premii și campania voucherelor cadou continuă
Tombola cu premii le va oferi surprize deosebite celor care vor face cumpărături de peste 200 de lei în magazinele din Ploiești Shopping City. Zona de premiere va fi amplasată la info desk, în fiecare zi, între orele 12:00 – 22:00. Magazinele partenere sunt: Chopstix, Domo, Gatta, Intersport, La Cucina, LA Nașu Conașu, Florăria SIATI, Marionnaud, Mizar, Optica Express, Secuiana, Sephora si The Jack Casino.
Mai mult, cei care doresc să le facă o supriză celor dragi, pot achiziționa, de la Biroul de informații, vouchere cadou, în valoare de 30 de lei fiecare.

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram