Luna octombie incepe la Paramount Channel cu seria Jaws

9 octombrie 2014

Jaws a fost primul blockbuster de vara, iar lansarea sa a fost un eveniment national cu vizionari ce au durat intregul sezon de vara si chiar mai mult. Sezonul de film de vara de la Hollywood a fost considerat, in mod traditional, un sezon neproductiv, dar Jaws a cunoscut un success imedat de la lansarea sa pe 20 iunie 1975, schimband industria filmului pentru totdeauna. Filmul s-a pozitionat timp de 14 weekend-uri pe primul loc in box-office si a batut toate recordurile importante de box-office.
Bazat pe romanul best-seller al lui Peter Benchley, filmul a avut o productie problematica, depasindu-si bugetul si calendarul. Filmarile au durat 157 zile, in locul celor 65 programate, iar o alegere inovatoare a constituit-o rechinul mecanic. Acesta fost numit Bruce (dupa numele de avocat al lui Spielberg) si a costat 150.000 de dolari in 1974. In afara aceastei masinarii, au fost folosite, de asemenea, alte modele pneumatice. Rechini falsi au fost manevrati de 14 tehnicieni. Deoarece rechinii mecanici ai departamentul de arta au suferit mai multe defectiuni, Spielberg a decis doar sa sugereze prezenta animalului, folosind pentru a indica aparitii iminente rechinului o tema muzicala amenintatoare, minimalist, creata de compozitorul John Williams.
Saga lui Steven Spielberg, Jaws, incepe cu povestea unui rechin alb gigantic care incepe sa ameninte comunitatea micutei insule, Amity . Jaws 1 prezinta cinefililor felul in care un sef de politie, un biolog marin si un pescar carunt incearca sa opreasca rechinul. Un blockbuster Paramount de vizionat in toiul noptii, pe 25 octombrie, ora 12:30. Dupa 4 ani de la evenimentele din Jaws 1, Jaws 2 prezinta misiunea sefului de politie, Brody: el trebuie sa protejeze cetatenii din Amity, dupa ce un al doilea rechin monstruos incepe sa ii terorizeze. Il punem urma in misiune pe 30 septembrie, ora 21.
Al treilea film din serie, Jaws 3, urmeaza povestea un grup de biologi marini care incearca sa captureze un rechin din special Marele Alb, care s-a ratacit in Sea World Park Florida. Curand este descoperit faptul ca si mama sa de 35 de metri, este, de asemenea, un invitat la Sea World. Ceea ce urmeaza sunt ravagiile pe care cei doi rechini le fac printre vizitatorii parcului. Jaws 3 va fi difuzat pe 1 octombrie, de la ora 21:00 la Paramount Channnel.
Cu Falci: Razbunarea (Jaws 4), Saga Jaws ajunge la noi adancimi de teroare, in acest film infricosator. In cea de-a treia continuare a filmului Jaws, ne reintalnim cu Ellen Brody, vaduva lui Martin Brody, un personaj din primele doua filme. Cand fiul ei Sean, actualul seful politiei Amity Island, este ucis de fiara, Ellen merge im Bahamas pentru a-si consola fiul supravietuitor. Michael Brody si prietenul lui, Jake, biologi marini, sunt acolo pentru a ajuta, dar in cele din urma de Ellen si noul ei iubit, Hoagie Newcombe, sunt cei care vor lupta pentru a inceta oroarea raspandita de rechini. Nu ratati sfarsitul spectaculos al filmului pe 2 octombrie, la ora 21:00, pe Paramount Channel.
Puteti urmari un video foarte interesant si amuzant creat pentru a impartasi spectatorilor perspectiva pe care o are un rechin in ceea ce priveste relatia cu oamenii, dar si parerea proprie despre actiunea din film.
Spielberg este autorul unui film clasic al carui success se datoreaza atat superbelor indicatii regizorale cat si performantelor actoricesti ale lui Roy Scheider, Robert Shaw and Richard Dreyfuss.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram