Los Angeles si New York top destinatii de vacanta inspirate din filmele Paramount

18 august 2014

Statele Unite, tara tuturor posibilitatilor, este si o destinatie perfecta de vacanta, mai ales cand vine vorba de Los Angeles si New York, doua dintre cele mai fascinante orase din lume. Hollywoodland si Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events, difuzat pe Paramount Channel duminica, 17 august, de la ora 20:40, au fost filmate in Hollywood, Los Angeles, iar cadrele prezentate in film inspira orice amator de film sa viziteze cele doua orase.

Daca esti iubitor de cinema, poti vizita orasul Los Angeles, unde poti petrece momente minunate alaturi de familie, te poti bucura de plaja, de briza marii, dar si de o viata de noapte incitanta. Toate acestea sunt completate perfect de o sansa foarte mare de a zari indeaproape starul tau preferat de cinema. Unde altundeva in lume poti savura o bautura pe plaja in timp ce o admiri pe viu pe Charlize Theron, care a avut un rol de exceptie in filmul The Yards?

In timp ce sunteti in New York, trebuie sa va acordati timp sa vizitati unele dintre cele mai frumoase locuri istorice, precum Brookly Borough Hall. Acolo, Willie, personajul din The Yards, explica pe indelete cat de corupt este sistemul. Astazi, Brookly Borough Hall este un loc versatil. De asemenea, nu ar trebui sa ratati sa faceti o plimbare pe Roosvelt Island, locul unde Hector si Leo, personaje din The Yards, au mituit un om responsabil cu incheierea de contracte importante.

Daca ai suficient timp pentru vacanta, poti admira si The Emma Willard School, locul unde a fost filmat The Emperor’s Club. Astazi, aceasta cladire functioneaza ca o scoala privata pentru fete, dar care inca isi pastreaza superba arhitectura.

Ia-ti ochelarii de soare, camera foto si filmele preferate in suflet si pregateste-te pentru o aventura cinematografica perfecta pentru vara, traita in unele dintre cele mai impresionante orase din lume.

Despre PARAMOUNTTM
Paramount este o reţea de televiziune 24/24, care difuzeaza filmele Paramount Pictures, cel mai vechi studio american de film si unul dintre producatorii de top din lume in materie de filme de divertisment. Paramount creeaza un mediu contemporan şi unic, pentru ca publicul sa poata celebra filmul, documentarele şi momentele din spatele scenei. Telespectatorii au acces la o colecţie vasta de filme indragite şi premiate Paramount,– de la epopee vizionare, la romanţe ravaşitoare, la blockbustere, toate create de catre cele mai mari talente şi regizori din industrie. Paramount este parte din Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA).

Despre Viacom International Media Networks
Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), este compusa din cele mai populare brand-uri multimedia de divertisment, incluzand MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLORS, Game One and Tr3s: MTV, Música y Más. Brand-urile Viacom sunt vizionate la nivel mondial in peste 700 milioane de locuinte, in aproximativ 170 de teritorii şi 37 de limbi prin peste 200 de canale TV programate şi operate la nivel local si peste 550 de proprietati de digital media şi televiziune mobila. Urmareşte noutaţile VIMN pe Twitter VIMN_PR. Pentru mai multe informaţii despre Viacom şi activitatea sa, vizitati www[.]viacom[.]com, blog[.]viacom[.]com şi contul de Twitter Viacom.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram