Invitatii unice pentru evenimente Constanta

12 aprilie 2017

All Included Events Constanta este o agentie de organizari evenimente, ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa imprumute ceva din experienta noastra dar mai ales acelora care doresc un eveniment unic bazandu-se pe creativitatea si originalitatea noastra. All Included Constanta organizeaza orice tip de eveniment de la A la Z, fie el petrecere, aniversare, petreceri pentru copii, evenimente corporate, petreceri private, coktail party, simpozioane, conferinte, team bulding-uri, congres, meeting. In fiecare dintre aceste cazuri este nevoie de a invitata oamenii dragi pentru a va insoti pe parcursul evenimentului. De aceea venim in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de invitatii potrivite pentru orice tip de eveniment.
Fie ca va doriti o nunta simpla, traditionala sau eleganta, un botez intim cu cativa invtatisau un botez cu o multime de oameni care sa se bucure cu dumneavoastra pentru crestinarea copilului dumneavoastra, invitatiile nu vor lipsi de la nici o petrecere! Invitatiile Constanta sunt elemente ce ofera informatii despre ora, locul si data evenimentului, iar aceste invitatii trebuie sa fie in acord cu tematica aleasa pentru evenimentul Constanta. Noi va oferim o gama larga de modele de marturii pentru evenimente Constanta. Invitatiile Constanta sunt realizate in diverse stiluri si tematici! Noi stim ca invitatiile pentru evenimentul dumneavoastra in Constanta sunt foarte importante, de aceea va punem la dispozitie o multime de modele noi din care puteti alege: invitatii simple, invitatii vintage, invitatii jucause, invitatii puzzle, invitatii personalizate si multe altele. Invitatia la un eveniment important, cum este cazul botezului se face o singura data in viata, iar aceasta devine cu timpul una dintre amintirile frumoase ale acelui eveniment. In acelasi mod ar fi si nunta, pentru cei care se casatoresc o data in viata, la fel cum aniversarea unei varste este unica in viata fiecaruia. Va punem la dispozitie modele traditionale, modele amuzante sau invitatii si marturii personalizate cu poza. Pe langa poza, marturiile pot fi cu magnet, marturii tip puzzle sau orice alt obiect va fi reprezentativ pentru evenimentul dumneavoastra. Invitatii si marturii personalizate Constanta. Mickey si Minnie Mouse pot fi acum pe invitatiile de la botez Constanta intr-un mod special si unic: cu poza bebelusului in locul capului lui Mickey sau Minnie Mouse! Iar minunatiile nu se opresc aici: marturiile minunate magnetice cu Mickey sau Minnie Mouse pot fi si ele personalizate cu poza bebelusului, astfel ca invitatii vor putea lua cu ei o amintire palpabila cu micul ingeras botezat!
La noi aveti de unde alege: va oferim invitatii de nunta Constanta la cele mai bune preturi si in cele mai variate modele! Invitatiile de botez Constanta sunt vesele, haioase, personalizate cu fotografia bebelusului, intr-un cuvant: originale si pline de farmec! Orice ati alege, nu puteti da gres cu invitatii si marturii Constanta! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0728955745.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram