In spatele ecranelor: ce actori ar fi trebuit sa joace in filme celebre

16 octombrie 2014

Vi-l puteti imagina pe John Travolta in Apollo13? Chiar daca nu puteti, trebuie sa stiti ca John Travolta a refuzat sa il joace pe Jim Lovell in Appolo 13, prin urmare, Tom Hanks a fost cel care a primit acest rol cu care se poate mandri si acum.
Collateral este un alt film cu o poveste similara. Vincent, unul dintre cele mai importante personaje din film, ar fi trebuit sa fie interpretat de catre Edward Norton daca ar fi acceptat aceasta propunere. Pentru ca acesta a refuzat-o, Tom Cruise a dus filmul mai departe, rol pentru care a si primit foarte multe nominalizari in cadrul multor competitii internationale de film.
O mai tineti minte pe Claire din Elizabethtown, film care se poate urmari la Paramount Channel pe 18 octombrie 2014 de la ora 18:40? Actrita care a interpretat rolul sau este Kirsten Dunst, insa si Scarlett Johansson a reprezentat o optiune pentru producatori si chiar a fost prezenta la auditii. Totusi, Kirsten a fost cea care a dat viata acestui film. Va puteti imagina atmosfera filmului daca Scarlett Johansson s-ar fi numarat printre actori?
Pentru ca aceste scenarii de film nu s-au concretizat, ci au avut o alta implementare, Paramount Channel va invita la un exercitiu de imaginatie, cu ajutorul unor ilustratii care va arata cum ar fi fost daca John Travolta, Edward Norton, Scarlett Johansson, Kathy Bates, Harrison Ford, care a refuzat rolul din Jurarric Park – Lumea disparuta, film ce poate fi urmarit pe 26 octombrie 2014 la Paramount Channel, de la ora 21:00 sau Robert Downey Jr. ar fi jucat in filme pe care ni le aducem aminte din prisma altor actori.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram